Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polowanie all in one

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Prezentuje wam po raz drugi quest polowanie (poprzedni temat zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach). Wszystkie polowania wrzuciłem w 1 quest. Wszystko jest łatwo edytować i nie ma zbędnego spamu questami, żeby polowania zrobić. W queście mamy możliwość ustawienia poziomu, ilośc i ID moba, nagrody w yang i do 3 nagród. Opis Co w tablicy za co odpowiada jest w queście.

W zwoju pokazują się następujące informacje:

Polowanie

Aktualna misja:

Poziom: 5

Do zabicia: Dziki pies

Ilość: 5

Pozostało: 3

http://wklej.to/wsbX8 
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po ukończeniu ostatniego polowania trzeba odczekać 24h na następne polowanie? O to chodzi?

• 3 lata później...
Opublikowano

Nwm czemu ale nie nalicza mini bossow typu scrofa tigris bera lycos i chyba metinow tez

Edit w sumie bossow tez nie nalicza

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Veygr ty z kolega zrabales Juz nie jeden serw X-W np selanie eq z tym 2 hvjem powodzenia ROKSED z starego x-w sie klania jak byles jeszcze graczem

napisz wszystkim jak do komnaty na expa niemial nik wejscia a ja wlazilem kiedy mi sie zachcialo i Ev tez mnie tam dawal tak ze heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...