Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie doradzacie dać uprawnienia ViPowi?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Za niedługo startuję z własnym projektem,praktycznie teraz przygotowuję wszystkie pluginy do startu.

Serwer będzie typu Survival+Gildie .Gracz nie ma żadnych przyzwoleń po za dołączeniem do frakcji,pisaniem na jej czacie oraz stawiania bloków.Podobnie ma ranga GameMaster,tyle że ona pozwala na założenie własnej gildii.

Vipowi aktualnie dodałem:

- Teleportowanie się do gracza za jego zgodą

- Teleportowanie do Siebie gracza za jego zgodą

- Teleportowanie Playera 1 do Playera 2 za obydwoma zgodami.

- Prefix Obok nicku [ViP]

- Możliwość zmutowania gracza.

Koszt za miesiąc wynosi 6 zł,raczej nie jest to zachęcające.Dlatego chcę wzbogacić rangę ViPa o o wiele ciekawsze funkcje które będą opłacalne za tą cenę.Też nie chcę przesadzić aby mógł on banować graczy,leczyć się i naprawiać przedmioty.To nadal jest serwer Surv/Gildie więc nie przesadzać z uprawnieniami.Mile widziane także kody do premissions danego uprawnienia .Plusy do nabici! :D

Opublikowano

Myślę że sklep z jest zbędnym pomysłem na serwerze Survival,a cokolwiek zbytnio psujący zabawę survivalową.

Jednak pomysł jest najbardziej na miejscu,rozbuduję to tak aby tylko ViP miał możliwość zakupu danego przedmiotu,i pieniądze będą tylko dostępne wtedy kiedy on przedłuży rangę.Z góry dzięki i czekam na kolejne propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...