Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra inwestycja ?

GanerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gram na metin 2 SG szamanem hellerem, obecnie mam 36 bo czytam ku (za 2 tyg leczenie będzie G1) ale wiadomo, zarabianie hellerem nie jest łatwe więc zastanawiam się nad dropkiem. Mam woja bodego obecnie 68 lvl oraz buffka 50 lvl którego expie więc jutro będzie ok 60 lvl

Mam 130 kk oraz eq (na woju) :

Parta +9 kd exp

Stal +4 xdd

Hełm na 60 lvl +4

Sokoła +9

Srebrna +9

Ebony +9 5b

Naszyjnik 1.5k hp

Buty 5b w tym 1.5k hp i 8 speeda ataku

Skille to aura m7 berek m4

Z tym eq zabijam spot na skorpionach w v2

Czy dobrym pomysłem będzie wydanie 100Kk na wbicie aury na G oraz wyexpienie go do 75Lvla i zarabianie na metkach w red lesie czy więcej zasobie dropkiem w m2 ?

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Ja bym zrobił i to i to.

Czyli zainwestowałbym w tą aurę bo i tak się przyda i dropiłbym na tych metkach.

Drugiego woja możesz zrobić na metki do m2. Trzeci sposób to łowienie na FishBocie.

Opublikowano

Zrób woja na metki w m2, taki 30 lvl, kup mu fms'a +9 i ogarniesz.

A tego woja, to dobij mu aure na g1, dobij mu lvl i zarabiaj na metkach.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Na Metin2.sg metki w M2 nie są aż tak opłacalne. Ja na Metiny Morderstwa z Ognistej Ziemi wziąłbym buffa i poszedł tam na 70 lvl (75 tylko osłabi drop), lecz sam pomysł dobry. ;-)

Opublikowano

Nie słuchaj ludzi z góry stary, sam grając na Metin2Sg zarabiałem w m2 i jest to sposób bardzo opłacalny , nie zwojuj aury ... wyrzucanie pieniędzy w błoto po za tym nie odczujesz specjalnie różnicy w dmg zainwestuj kasę w jakąś branzę pz/do pz i coś jeszcze jak wystarczy a na bodym hermitami czytaj aure.

Opublikowano

zrob dropa 35 lvl na metki w m2 - wyjdzie ci taniej a kasa jest bardzo dobra poniewaz malo kto je bije a popyt na ku ciagle jest :) ta kase ktora masz ja przeznaczylbym na jakis item 5b np. bialko +9 10 luda lub jakies fenki

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...