Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7][320 slotów][PVP][Survival][FRAKCJE][Dedyk 24/7][NoLag!]Samso Acolytes - WOJNY GILDI! SZUKAMY ADMINISTRACJI.

hahha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie na admina:

Nick: MELOX

lat: 19

Komendy: 9/10

Mysle ze bende sie nadawac na admina bo jestem ogarnienty nie trolluje i lubie pomagac.

Opublikowano

Podanie na Admina
nick: welormit
komendy: 9/10
konfiguracja pluginów: 8/10
GG (by zdobyć dalsze informacje): 44908410

skype ktoś, ktokolwiek?

Opublikowano

Podanie na moderatora:

Nick: Razor

Komedy: 10/10

Pluginy: 7/10

Konsola: 7/10

Piszę podanie na moderatora, gdyż zdaje sobie sprawę z nie zmutowanego głosu :(

Miałem jakąś funkcje na rożnych serwerach w tym na własnym :) doskonale ogarniam worldedita i jeżeli serwer będzie potrzebować znolofienia na budowaniu/naprawianiu/ogarnianiu mogę siedzieć do 1 ponad to nie grifuje, nie nadużywam gm i innych komęd i nie faworyzuje graczy/gildi

Liczę na pozytywne rozpatrzenie i życzę powodzenia postom wyżej :)

Opublikowano

hmm serwer fajny szkoda tylko, ze takie pustki :(

ja mając do dyspozycji taką maszynę to zrobiłbym coś innego, coś czego jest mało

Proponuję wam aby przyciągnąć ludzi zróbcie serwer pvp, rangi za kile i X map pvp gdzie były by skrzynki z itemkami

albo zróbcie coś na wzór serwera Patryka (minecraftpolska) tylko, że dla no-premium

szkoda zmarnować takiej maszynki na zaledwie 20 graczy :(

Pozdrawiam

Opublikowano

Imię: Merik ;3
Nick: Lor3ns
Kilka słów o sobie: Mam na imię Merik Minecraftem interesuję się od ponad 2/3 lat ;d . Jestem poważną osobą ale lubie też się posmiac ;D .

Dlaczego ja ? : Chcę pomóc w rozbudowie serwera, Odrazu wszystkiego nie będę miał wkutego w jeden paluszek ale po jakimś czasie wszystko dam rade zrobic, jestem cierpliwy więc nie będzie problemów z innymi graczami ;P, jestem też bardzo pomocny i pracowity i będę pomagał graczą w wszystkim. Jestem do dyspozycji dla kazdego gracza :), znam większość komend ktorych potrzebowałem jak byłem zwykłym graczem ;dd. Często pomagam w rozwoju servera (Polecam server znajomym) Gram dziennie od 2-4 godzin. Bardzo mi się spodobał ten server dlatego bardzo zależy mi na zostaniem admininem lub modelatorem ;>

Dziękuje za przeczytanie, prosze rozpatrzyc moje podanie :P

Opublikowano

Mieliśmy od rana mały problem z pluginem, crashował serwer - Teraz jest już wszystko poprawione.

Zapraszamy=)

40641099733711585609.png

Opublikowano

@Up

NIE.

Jedna sprawa, podania na forum.

Druga sprawa, piszesz w jednym temacie że masz 17 lat, w drugim następnego dnia że 18lat.

Tutaj piszesz że masz 21lat, a tak naprawdę pewnie za ekranem monitora znajduje się 14 Latek.

Wybacz, ale potrzebuję ogarniętą ekipę.

40641099733711585609.png

Opublikowano

Podanie na admina

Nick: KolooTivi

lat: 13

Komendy: 10/10

Chcę pomagać na serwerze, nie igonruje cheaterów, jestem ogarnięty ,lubie pomagać graczom

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...