Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto premium

djmertus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Mam problem z moim kontem minecraft Premium.
grałem dzisiaj na mc i się normalnie zalogowałem w grze,a po godzinie 18 jak chciałem sie zalogować to pokazało mi "login failed" ,nie moge się również zalogować na stronie.Możliwe że to jest bug???
# Wiem,że wcześniej miałem nieraz takie coś,że nie mogłem się zalogować na gre i nastrone.
Możliwe,że zbugowało mi się konto??i teraz muszcze odczekać??

Opublikowano

Kupowałeś gfift code na allegro zapewne tak ?

A jeśli nie to spróbuj przypomnieć hasło do mc na e maila

Opublikowano

Jeżeli masz gifta z konkursów/ allegro to sie nie dziw, bo pare osób mogło mieć ten gift

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

Zobacz czy hasło zawiera duże lub małe litery. Mała rzecz, a całkiem zmienia, login tak samo. Też sprawdź w poczcie, gdzie rejestrowałeś się na minecraft.net mam nadzieję, że nie usuwałeś wiadomości na temat gry.

Steam:

hastorpl.png

Opublikowano

Premium mam prosto kupione ze strony minecraft.net

1.Mam pytanko jeszcze jedno,napisałem do MOJANG'U za ile oni gdzieś tak odpiszą??

Opublikowano

Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi o to czy masz na poczcie wiadomość z minecraft.net o koncie. Tam będziesz miał nazwę i hasło. Dobrze, że napisałeś do Mojangu, o jeden krok w przód do odzyskania konta :) Za ile odpiszą? To zależy od nich, więc? Pamiętaj, że mc grają ponad 7mln ludzi, to nie jest łatwe odpisywać ludziom z całego świata :D

Steam:

hastorpl.png

Opublikowano

Tak na moim e-mailu są wszystkie wiadomości dotyczące konta

Ostatnie pytanko,czy da się na poczcie Onet zrobić przekierowanie wiadomości na inny e-mail.Że wiadomośc idzie na onet,ale jest ona później przekierowana na dany e-mail

Opublikowano

Coś Was chyba powaliło, nie wiadomo jakie spiski knujecie, że to czyjaś wina, mashuj guzik włączania i wyłączania kwadratów, sam tak mam coraz częściej, wyłączaj i włączaj minecraft'a dopóki ci się nie uda.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

ale ja nie moge też na strone wejść

Sprawdź, czy na e-mail ktoś nie wysyłał prośby o zmianę danych

W sumie, też kiedyś tak miałem, miałem lekką srakę w gaciach, ale okazało się, że to nic poważnego :P

Opublikowano

Nie na e-mail nic nie przyszło o zmiane hasła ani nic.Możliwe,że moje konto jakimś cudem zostało zbugowane i teraz muszę czekać?

Opublikowano

Konto nie mogło zostać "zbugowane". Po prostu, możesz pożegnać się już z kontem, pewnie z Allegro ;>

Mojang odpisał Mi po miesiącu. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Konto nie mogło zostać "zbugowane". Po prostu, możesz pożegnać się już z kontem, pewnie z Allegro ;>

Mojang odpisał Mi po miesiącu. Życzę powodzenia.

Pisze po raz 3 Premium mam zakupione prosto ze strony minecraft.net a nie z allgero...

Opublikowano

Napisałem na Twiterze do Programistów Mojanga i do supportu.Czekam na odp. ale dalej nic nie odpisują.
Jak mam czekać 2 miesiące na odp. od nich to wolę już stworzyć sobie konto na Mojangu kupić sobie gift-code,ustwaić nick i koniec

Opublikowano

Jak kto jest z tymi kontami w Mojang?? jak mam się logować do gry?i czemu na multi nie mogę wejść??.Jak kupie gift-code to będę mógł sobie ustawić nick?? czy jak to jest,bo nie ogarniam tego

Opublikowano

Skoro nie możesz wejść na stronę Mojangu/Minecrafta, to wina leży u strony Minecrafta. Serwery zostały przeciążone. Poczekaj moment. Spróbuj też ustawić zegar w Windowsie na teraźniejszy (jeśli cokolwiek jest błędne).

Opublikowano

@OFFTOP Jak widze co wy piszecie że źle coś tam działą bo ci koda zabrali chociaż kupił z minecraft.net to się śmieje!

@top Musisz poczekać czasami tak jest wiesz jak zalogowanych jest tysiąc użytkowników to się nie dziw a jak by mu zbanowali konto to by dostał chyba jakieś info na maila wy się nie dziwcie że wam po miesiącu mojang odpisuje jak do nich piszą miliony graczy bo oni mają też inne gry ahh... a teraz też się nie możesz zalogować?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

@OFFTOP Jak widze co wy piszecie że źle coś tam działą bo ci koda zabrali chociaż kupił z minecraft.net to się śmieje!

@top Musisz poczekać czasami tak jest wiesz jak zalogowanych jest tysiąc użytkowników to się nie dziw a jak by mu zbanowali konto to by dostał chyba jakieś info na maila wy się nie dziwcie że wam po miesiącu mojang odpisuje jak do nich piszą miliony graczy bo oni mają też inne gry ahh... a teraz też się nie możesz zalogować?

Nie mogę się zalogować już od 2 dni

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak kto jest z tymi kontami w Mojang?? jak mam się logować do gry?i czemu na multi nie mogę wejść??.Jak kupie gift-code to będę mógł sobie ustawić nick?? czy jak to jest,bo nie ogarniam tego

Kup premium wybierasz nick na stronie i grasz :D ale musisz mieć zakupione Premium

Problem z minecraft? Pisz PW!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...