Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak popstawić serwer na plikach [SA]Signe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, gdy chcę wpisać "sysinstall" zamiast y mam z, a "Shift i Ctrl" nie działa..

18706.png

Opublikowano

Mam problem, gdy chcę wpisać "sysinstall" zamiast y mam z, a "Shift i Ctrl" nie działa..

Wpisz sysinstall (na klawiaturze wybierz : szsinstall) Następnie przejdź do Keymap i zjeżdżając niżej strzałką w dół znajdź 'Polish ISO' i zatwierdź ENTERem.

Liczę na like :)

Tak. Nic tu nie ma.

Opublikowano

New

Otworzy nam się Create Virtual Machine teraz tak

w Name Wpisujemy naszą nazwę serwera

w type: wybieramy BSD

w Version wybieramy FreeBSD

Klikamy Next i wybieramy ramy na serwer dobrze by było dać 1GB jeśli ktoś ma więcej to więcej daje i klikamy Next

Teraz zaznaczamy Use on existing virtual hart drive file i klikamy na folder po prawej stronie i wchodzimy do tej ścieżki co mamy pliki [sA]Signe ok jeśli mamy to klikamy Create ok Maszyna prawie jest gotowa teraz tak

Wybieramy Settings przechodzimy do System potem klikamy na Procesor i tam jest Extended Features: zaznaczamy Enable PAE/NX potem przechodzimy do Network

i teraz tak

Use on existing virtual hard drive file powinno byc

Opublikowano

Witam ma moze ktos juz spolszczone te pliki juz jest w trakcie jak tak to prosze o udostępnienie :D

xxx

Opublikowano

kliknalem na klienta pobralem i kliknalem po jego pobraniu na niego i pisze u góry pliki serwerowe vdi ( czyli 2 gotowiec).A slushy napisal ze to gotowy serwer..

Opublikowano

jak wypakowuje clienta pisze błąd a wpisalem dobry kod By_Signe23012013client a gdy wchodze do folderu clienta jest tam tylko muzyka.Co robic!!?? dam +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

coś chyba ten 1 link nie działa -.- ok działa ale strasznie kitwoy transfer jak mam neta 50mb/s to idzie 100MB/5min ;/ szczegółowo 250,300kB/s .

Dobra po marudziłem jak ktoś chce linki do szybszego hostingu pisać na Email

[email protected]

Jest to Email autora plików! :)

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Nie polecam bugów to więcej niż u kogoś na głowie a zresztą pliki nie Po polsku to kto na takim g**nie za przeproszeniem serwa zrobi ? Powiem jedno g**no g**no g**no i jeszcze raz g**no :) Powodzenia

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam ktos mi powie na jakich portach (dosłownie wszystkich) pracuje serwer ? mam portmapa ale pustego i potrzebuje wszystkie porty... chyba ze nie trzeba na kacie loopback odblokowywać :)

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

Jakie jest haslo do tych plikow ''signe''? bo mam blad przy wypakowniu...

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Opublikowano

Ma ktoś klienta potrzebuję szybko:(

https://mega.co.nz/#!nooHjTbD!YvpofEFYNghXavzotPjYrG5ep1pGB3twJwu8_O0aHFM

Proszę link do clienta:D Skan dodam po tym jak pobiorę:P Jest to link od Signe z jego automatycznego mail'a

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...