Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie odpychanie

ninjaxxxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyy, trzymaj spacje i zanim odepchniesz puść, jak przestanie to znów wciśnij spacje? Objaśnij o co Ci dokładnie chodzi.

Opublikowano

Najlepiej gdy bijesz gdzieś w m1 bijesz go z hitów i gdy stwierdzasz ,że odepchnie go uruchamiasz szybki atak a później zasadzkę i na moje oko to już zgon ;)

Opublikowano

Najlepiej gdy bijesz gdzieś w m1 bijesz go z hitów i gdy stwierdzasz ,że odepchnie go uruchamiasz szybki atak a później zasadzkę i na moje oko to już zgon ;)

A na pewno jeśli mają lvle w granicach ~15-30, proszę Cie zastanów się co piszesz bo wprowadzasz chłopa w błąd.

Opublikowano

A na pewno jeśli mają lvle w granicach ~15-30, proszę Cie zastanów się co piszesz bo wprowadzasz chłopa w błąd.

Nie napisał jaki ma poziom i na jakim serwerze gra więc po co to zbędne uniesienie kolego?

Przedstawiłem mu tylko taktykę pvp. Każdy ma inną nie mam zamiaru oceniać Twojej gdyż o to chodzi w tej grze by różnić się stylami walki. Co do tego sposobu to spacje niech trzyma 2sec potem puści i znowu ten sam cykl to chyba oczywiste?

Opublikowano

Ja jak expie nie ważne jaką postacią, to zawsze bije dwa/trzy hity i przestaje i potem znów, cały czas tak, a moby się nie odpychają.

uluq.png

Just give me a reason,

Just a little bit’s enough

Just a second, we’re not broken

Just bent we can learn to love again.

Opublikowano

Jeżeli nie chcesz odpychać to używaj hacka, lecz z tym to już inna bajka xD

Opublikowano

A masz jakiegos?? i Gram na Serwie tak że zgony nie ma ;c

Nie słyszałem o nieodpychaniu z hitów, jedyne co mi przemknęło przez uszy to nieodpychanie z konia, ewentualnie jakiś ogólnikowy hack.

Opublikowano

hm , jeżeli chodzi ci o pvp :D 2/3 hit i np zasadzka , znowu 2/3 hity szyki , 2/3 hity chmurka :)

Najgorszy sposób na walkę ninją. Jedna szarża i już po Tobie, lepiej używać krycia, zasadzka z ukrycia, cofnięcie się po odbiciu ciosu, z odległości chmurka, a potem niespodziewany szybki i kilka hitów. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...