Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FishBot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli nikt nie odpisał w Twoim temacie to zapewne zanikł on w pozostałej chmurze wątków - wtedy nie pisz doubleposta, a sprawdź w dziale kto może Ci pomóc i wyślij mu wiadomość (PW) z linkiem do tematu. Co do fishbota na KamerModzie to nie można stwierdzić, że jest niewykrywalny. Po ostatnich aktualizacjach i przerwach technicznych, HS działa trochę lepiej i szansa na wykrycie jest o wiele większa. Trzeba byc teraz po prostu ostrożnym. Spróbuj tego fishbota, który jest napisany tak, że pozostanie niewykrywalny na zawsze:

[DL] FishGood 0.1 na wszystkie serwery metin2 [ By Corfan ] - Download - MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online

Opublikowano

Fish Bot jest nie wykrywalny. Wystarczy się dobrze skitrac i można bocic, radze tez robić przerwy co kilka godziny bo jarną się po logach ze coś jest nie tak. ; )

Opublikowano

Nie ma rzeczy w 100% niewykrywalnych

Jeżeli nie wykryty zostaniesz przez logi to akurat GM może przechodzić przez miejsce gdzie łowisz więc warto siedzieć przy bocie i obserwować zachowanie.

Opublikowano

Nie ma rzeczy w 100% niewykrywalnych

Jeżeli nie wykryty zostaniesz przez logi to akurat GM może przechodzić przez miejsce gdzie łowisz więc warto siedzieć przy bocie i obserwować zachowanie.

W dzień nie ma sensu sterczenie przy komputerze, ale już tak po 22:00 lepiej zaglądać.

Opublikowano

Jak chcesz łowić na fishu od kamera , to proponuję zrobić sobie 3 konta lub więcej 30lvl i co 2-3 godziny zmieniać , bo gdy łowisz zbyt długo na tym fishbocie to spodziewaj się bana.

Opublikowano

Znaczy ja mam właśnie zamiar tak korzystać że cały czas siedzę przy kompie i fishbot jest włączony więc o bana od gma to się nie obawiam , bardziej mi tu chodzi o HackShielda żeby nie wykrył i nie zablokował kont :D

Opublikowano

Też tak próbowałem , cały czas okienko fishbota na widoku , gm nie napisał , ani nic się nie działo , lecz za każdym razem po 1-2 dniach ban. Teraz mam kilka postaci 30lvl i łowie nimi na zmiane i bez bana , nawet nie mam ich na oku , tylko zmieniam co około 3 godziny. Pamiętaj nawet jak bedziesz miał podgląd na fishbota to i tak jak za długo bedziesz łowić to się możesz liczyć z banem :)

Opublikowano

Zawsze jest szansa na bana, jeszcze nie było hacka w 100% niewykrywalnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...