Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krol szamanow co dalej?

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma trzeciego sezonu, a jeśli już. To zapewne będzie on stworzony przez fanów, tak samo jak DB Kai.

Ale fakt faktem, ending ostatniego odcinka, zwiastuje trzeci sezon, ale nie pokuszono się o kontynuacje. Zbyt mała popularność? Pamiętam że w Polsce był szał wręcz na Króla Szamanów, taki sam jak na DB.

Opublikowano

A był w ogóle drugi sezon?

Sprzedaż nie wyszła pewnie i nie ma.

A plotki o "trzecim" sezonie chodzą od zakończenia serii, czyli nigdy nie wyjdzie :3

QtiV6xY.gif

Opublikowano

A był w ogóle drugi sezon?

Sprzedaż nie wyszła pewnie i nie ma.

A plotki o "trzecim" sezonie chodzą od zakończenia serii, czyli nigdy nie wyjdzie :3

tak byl.

1sezon- 1-32 odc

2sezon 32-64 odc :)

Slyszalem ze w kiewietniu tego roku ma wyjsc 3 sezon, zapewne to są tylko plotki :(. dzieki za opowiedzi

Opublikowano

nie ma szans na kolejny sezon po tylu latach, takie cuda się zdarzają ale bardzo rzadko, raczej jakiś remake ova albo inny syf

NJxbd4x.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pamietam jak miałem 6 lat oglądałem to anime bezprzerwy z kilka razy 2 sezony oglądałem i nigdy mi się to nie nudziło i jeszcze potem wyszedł naruciak na jetixie ale potem Disney X D wszystko [Cenzura] swoimi durnymi serialami i bajakami

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to tylko w japońskim oryginale powstały 2 czy 3 odcinki specjalne.

Proponuje poczytać mange, ona przynajmniej toczy sie do konca. Moim zdaniem zmiany w anime dodały troszke zwrotow akcji.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

he he bardzo ciekawe, ale są tylko 3 odcinki specjalne, a w mandze jest jak zeke jest królem szamanów, a potem jak syn Yoh i Anny -jego przygody:). Szkoda, że nie da się tej mangi na neta znaleźć, ale jakby ktoś miał to proszę linka na pw

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam nadzieje,że przypomną sobie o Shaman King anime i zrobią najlepiej z 4 sezony to było by wspaniałe nawet zapłacił bym 100zł za jeden sezon.

Daj Lajka ! ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie temat został już dawno rozwiązany, kontynuacji na 99% nie będzie, nie piszcie już tutaj bo to nie ma sensu albo piszcie w temacie shaman kinga lub zróbcie dyskusje.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...