Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kupnem Minecrafta

kornik15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem z kupnem gry Minecraft. Przesłałem na PayPal 90zł i zmieniłem walutę na €. Wchodzę na minecraft.net, loguję się na email, klikam "Buy Now!", następnie wybieram kupno dla swojego konta. Wybieram płatność PayPal, loguję się i klikam zapłać. Wyskakuje coś takiego:

problemmin2.png

Czasami podczas wchodzenia na minecraft.net wyskakuje błąd HTTP 503:

problemmin1.png

Nie wiem już co zrobić. Próbowałem na dwóch innych komputerach, też błąd. Czyściłem cookies, ustawiałem domyślną walutę na €, próbowałem na IE10 i Mozilli.

Opublikowano

Głupio powiem, nie wyjaśniając trochę tematu (._.). Ale, czy może spróbujesz jakiś inny format przelewu? Może tu tkwi problem? Ja przelewałem normalnie, kontem bankowym, i wszystko działało, ale wtedy byłem w Szwecji xD Tak więc, więcej ci nie rozwiążę ;C

x

Opublikowano

Głupio powiem, nie wyjaśniając trochę tematu (._.). Ale, czy może spróbujesz jakiś inny format przelewu? Może tu tkwi problem? Ja przelewałem normalnie, kontem bankowym, i wszystko działało, ale wtedy byłem w Szwecji xD Tak więc, więcej ci nie rozwiążę ;C

Tylko w tym problem, że nie mam konta bankowego, a pieniądze na PayPala były przesłane przez rodzica. Też chciałem kupić normalnie, przelewem, lecz rodzice nie mają kart kredytowych :( Został tylko PayPal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...