Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Obudowa

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to dość stary typ obudowy . Pamiętam jak ja składałem swojego 3 lata temu to ta obudowa chodziła po blisko 250-300 zł . Dzisiaj coś nie mogę znaleźć nowych ale tak do 150 zł spokojnie możesz . Jest to dobra obudowa , ciche chłodzenie ma , polecam ;) .

A tak poza tematem to ja sam miałem ją wtedy brać ale wybrałem AeroCool PGS rs-9 .

Opublikowano

artekk chyba Cię popieprzyło, brutus to połowa tej budy cenowo, rozmiarowo też jest dużo mniejszy (od tego CM) Z 200zł warta może 300, choć za 190 masz nówke zalmana Z9 PLUS z wentylami

Opublikowano

Jest to dość stary typ obudowy . Pamiętam jak ja składałem swojego 3 lata temu to ta obudowa chodziła po blisko 250-300 zł . Dzisiaj coś nie mogę znaleźć nowych ale tak do 150 zł spokojnie możesz . Jest to dobra obudowa , ciche chłodzenie ma , polecam ;) .

A tak poza tematem to ja sam miałem ją wtedy brać ale wybrałem AeroCool PGS rs-9 .

Czymajta mnie, bo nie wyrobie. CM 690 to jedna z najlepszych midi-tower na rynku. Przewiewna, ładna, pomieści SLI/CF, przemyślane LC też da radę. Nie udzielaj się jeśli nie wiesz. P.S. Ten twój AC to jakiś bullshit.

Fakt faktem, że to jest pierwsza z 690, ale to jest klasa sama w sobie.

No to powiesz nam jeszcze, że HAF X to stara buda? -_-

Opublikowano

mam budżet do 60 zł max 80 zł a tą obudowę od 2 tyg nikt nie chce licytować więc koleś ponownie ją wstawił już 3 raz więc chce się jej pozbyć a jak bym zmieścił się w takiej cenie to bym był uradowany do tego ja tą obudowę potrzebuję tylko do starego kompa ponieważ tą co mam to stan jej wyniesie w skali 1-5 to ma 2 a 3 punkty więc tylko tyle.

a stary komp pójdzie na sprzedasz i zawsze więcej za niego dostanę

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

60-80 zł ? Coś ty, dołóż 3x tyle to Ci się uda kupić chyba że gość nie zna jej wartości. Nikt nie chce bo widocznie nikt nie potrzebuje ew. wolą nową. Do 80 zł kup byle gówno i tak syf kupisz nawet używany

Opublikowano

a takie małe pytanko czy ta za 50 zł od kolegi się opłaca stan dobry z letkimi ryskam chieftec maestro cs-01b-b lub cooler Master Mystique 631 ??

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...