Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zablokowane yangi Tiveria

sadsa150

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów, nie jednokrotnie znalazłem tutaj pomoc na wiele problemów mam nadzieje, że tak będzie również i tym razem. Ale przejdźmy do rzeczy, mianowicie chodzi o serwer Tiveria i zablokowane yangi dla tych którzy nie grali nie warto tłumaczyć, a Ci którzy grali/grają na pewno wiedzą o co chodzi. Chodzi tutaj oczywiście o pewien problem, który napotkałem po przekroczeniu 2kkk yang na mojej postaci, kwota ta zamieniła się na 0 yang i nie można nic kupić, nic sprzedać po prostu nic. Moje pytanie jest następujące czy istnieje jakieś rozwiązanie tego problemu, może przez kamermoda albo no sam nie wiem. Pozdrawiam.
PS. Do administracji pisałem jednak z tego co wyczytałem trzeba baaaaaaardzo długo czekać na odpowiedź jeżeli już takową sie dostanie.

Opublikowano

Skoro support zwlekał będzie z odpowiedzią właśnie lepiej będzie jak ściągniesz KamerModa i sprawdzisz czy kwota jest dalej na koncie jeżeli nie yangi przepadły choć nie powinny.

Opublikowano

Yangi nie przepadły bo gdy dam handel z inną postacią i chce jej przekazać x yang to widać -20156152 ale nie mogę nic zrobić bo te pieniądze są zablokowane i w eq widnieją jako 0 yang.

Opublikowano

Jeśli support nie chce ci pomóc to musisz expić dalej aż wyexpisz na nowo tą kwote która ci znikneła i powinno sie wszystko wyzerować

<?php

function głucho($string) { echo $string; }

głucho('Wypierdalać');

?>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...