Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darkorbit-OGÓLNE

dulek198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć dzisiaj mam do was 3 sprawy więc tak: to jest pierwsza . Wyjeżdzam do niemiec na około tydzien więc żeby nie marnowac czasu chciałbym puścić bota (chodzi o taki serwer ze bot dziala z wyłączonym kompem) a druga że jak puszczę bota powiedzmy na 3-2 i dam 3 kreski zagrożenia to i tak po tygodniu irki padną i trzecia to w innym temacie czyli :

Czy szansa na lf4 w epsilon gate jest większa niż na havoki w zecie?

Opublikowano

Cześć dzisiaj mam do was 3 sprawy więc tak: to jest pierwsza . Wyjeżdzam do niemiec na około tydzien więc żeby nie marnowac czasu chciałbym puścić bota (chodzi o taki serwer ze bot dziala z wyłączonym kompem) a druga że jak puszczę bota powiedzmy na 3-2 i dam 3 kreski zagrożenia to i tak po tygodniu irki padną i trzecia to w innym temacie czyli :

Nie padną ci irki. Kup naprawiający drony 2 i na dobrych konfach czyli w dronach full osłony a na statku full napędy będziesz unikał pękania. W tydzień a nawet 2 tygodnie irki ci na pewno nie padną, wiem po sobie, bo już ponad 2 miesiące latam na naprawiającym drony 2 :D

Co do pytania o wrota, to wszędzie jest taka sama szansa.

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Cześć. Będzie problem z puszczeniem bota na tydzień. A mianowicie, przynajmniej raz na tydzień wchodzi coś w DarkOrbit i Boty są aktualizowane. Więc jak puścisz na tydzień może być tak, że polata Ci dzień lub dwa i wyłączy Ci bota. Może być też tak , że bot będzie chulał cały tydzień. Ale ja bym na to nie liczył.

To moja opinia,

Pozdrawiam!

Nie padną ci irki. Kup naprawiający drony 2 i na dobrych konfach czyli w dronach full osłony a na statku full napędy będziesz unikał pękania. W tydzień a nawet 2 tygodnie irki ci na pewno nie padną, wiem po sobie, bo już ponad 2 miesiące latam na naprawiającym drony 2 :D

Co do pytania o wrota, to wszędzie jest taka sama szansa.

Tylko pamiętaj, żeby mieć Uridium na koncie, bo z kuponów to CPU nie naprawia dronów ;>
Opublikowano

to ich chyba pojebało leciutko jak ludzie po 50 zet na 10 havokow robią to jak ja np chce 35lf4 to kurwa :(((

Opublikowano

Ja zrobiłem 33 Zety i miałem Full Havoca. Ogólnie z tych kluczy po Zetach i Uri, które poświęciłem na klucze, wypadło mi 16 LF-4 :)

Opublikowano

to ich chyba pojebało leciutko jak ludzie po 50 zet na 10 havokow robią to jak ja np chce 35lf4 to kurwa :(((

nie rób epsilonów ! rób kappy ... taka sama szansa na lf4 jak w epsilonie a jak masz nic nie dostać ( epsilon ) to dobry ten hercules lub multibooster ...

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No tak. Multibooster jest bardzo dobry, gdy go posiadasz możesz mieć 115% więcej poważki ^^

no ale nie wiem jak ty ja tam wolę ten multibooster niż nic ^^

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

no ale nie wiem jak ty ja tam wolę ten multibooster niż nic ^^

A czy ja powiedziałem, że nie wolę nic? Jeszcze nigdy nie było tak, żebym nic nie dostał z Kappy. Zawsze coś dostawałem.

A ostatnio zrobiłem pierwszego Kronosa i dostałem Saturna ;)

nie rób epsilonów ! rób kappy ... taka sama szansa na lf4 jak w epsilonie a jak masz nic nie dostać ( epsilon ) to dobry ten hercules lub multibooster ...

50 Zet to masz 1250 Kluczy w sumie ze wszystkich, to z tych kluczy jak będziesz miał 10LF4 to możesz się cieszyć :P
Opublikowano

JEST TAKA ZASADA! że napewno do 50 zet i masz max havocków :) ale to najgorszy scenariusz . Więcej niż 50 napewno nie

Nie pisz na niebiesko.

Nie wiem kto robi 50 zet, ja mam 11 havoc po 16 zetach!

1. Nie padną ci irki, ja na palladium latałem na naprawiającym 2 przez 6 tygodni 24/7 z przerwami na aktualizacje.

2. Jak napisali koledzy wyżej może być aktualizacja, najpewniej będzie po karnawale.

3. Nie masz havoców? Rób zety może wpadnie lf4 za klucze, a i jakieś PP przydzielisz. Masz full havoc? Jak pisali koledzy bierz się za kappy i kompletuj herculesy, jednak to jest potęga ;)

A czy ja powiedziałem, że nie wolę nic? Jeszcze nigdy nie było tak, żebym nic nie dostał z Kappy. Zawsze coś dostawałem.

50 Zet to masz 1250 Kluczy w sumie ze wszystkich, to z tych kluczy jak będziesz miał 10LF4 to możesz się cieszyć :P

Ja na niewiele ponad 1000 kluczy na szansie x2 wyciągnąłem 29 więc ktoś tu ma pecha :P

7yo9.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1250 kluczy lepiej zostawić na podwójną szanse na lf4 :P to może wyleci z 20 :) pozdrawiam

DAJ LIKE TO NIE GRYZIE :)

sigpic2025_1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...