Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Samoskręty raz na jakiś czas - w ogóle jak można pytać o najlepsze papierosy, sam to wyczuj. ;-)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Samoskręty raz na jakiś czas - w ogóle jak można pytać o najlepsze papierosy, sam to wyczuj. ;-)

Zapal festa a zapal marlboro, poczujesz różnicę. Doświadczeni palacze, mówię prawdę?

lm niebieskie, goldy, cześki niebieskie, vicki klikane

Opublikowano

Najlepsze? Huh. W lecie lubię palić Westy Ice. A poza tym to najczęściej Lucky Strike, Red Wite ewentualnie Marlboro jak mam za dużo pieniędzy. :D

Opublikowano

Głupszego pomysłu na temat nie było, idę zaraz założę temat: "Co jest najlepsze na obiad?"

Tak co do fajek to jak palisz to nie mam co ciebie nic ale uważam Cię za debila, to jest jak napierdalanie łbem o ścianę, tylko tutaj skutki są mniej bolesne (te od razu) bo potem możesz marnie skończyć...

Tak po za tym to żółte paznokcie, zęby i ten zapaszek wkurwia wszystkich na około.

Opublikowano

A ja uważam Ciebie za debila bo jesteś debilem. Na coś trzeba przecież umrzeć, to czy ktoś pali to jego indywidualna sprawa. Każdy wie jakie są tego skutki więc nie rozumiem Twojej jakże nudnej wypowiedzi.

@down Muszę Cie oświecić ale można tu używać opcji edytuj, która nie ma nic wspólnego z Edytą jak pewnie myślisz. Wniosłeś do tematu gówno gdy tylko tu wbiłeś nie będę z Tobą dyskutował papap

Opublikowano

Skoro ja wniosłem do tematu gówno i nudę to ty zrobiłeś dokładnie to samo, mam prawo sobie ocenić a tobie nic do tego.

"A ja uważam Ciebie za debila bo jesteś debilem."

A ja też uważam że jesteś śmieciem bo jesteś śmieniem i chuj...

Opublikowano

A co cie to obchodzi czy jestem za młody żeby palić co ty kurwa jesteś moim starym?

Jesli jestes za mlody zeby palic to twoj temat powinien byc postrzegany jako spam :3

L&M, mam z nimi dobre wspomnianie :D (Glownia dlatego ze kiedys cala rodzina (ciocie, wojki, kuzyni,kuzynki) palila te papierosy ^^)

61093c6efb.png

Opublikowano

Viceroy mentolowe <3

░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░
░░░░░.░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░.░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░.░░░
░░░.░░░░░░▄..▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░.░░
░▄▀▒▄▄▄▒░.▀▀▀▀▄▄.░░░..▄▄.░░░░.░
.░▒.▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░.░░░▒▒▒▒▒░.
.░▒.░.▀▄▄░░░░░.▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒.
░.░▀▄░.▄░.▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░.░░.░
░░.░░░▀▄▀.▄▄░.▀▀▀▄▄▄▄▀▀.▀..░.░░
░░░.░░░░..░░▀.▄▄▄.▄▄.▄....░.░░░
░░░░.░░░░▀▀▄░.░░░.░.▀......░.░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄.▄.▄.▄.▄▀░░.░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░.░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░.░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░.░░

http://trolled.fwl.pl/9.php

Opublikowano

patologia.. kiedyś paliłem i polecam Ruskie Morde lub Polskie Marlboro . ale nie pal bo to syf jest. radzę trochę poćwiczyć ;)

Opublikowano

Zamknąć temat gimbuska ,gdzie sobie zawyża wiek w profilu i nie ma włosów pod pachami, Od mleka ledwo odrósł a już kopcić chce.

Ale ty jesteś zjebany nie mam do ciebie pytań wgl,Nie zawyżam sobie wieku bo mam 16 wkurwiają mnie takie typy co wgl sie wypowiadają w ten sposób jak ty,

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Jebac fajki, bo są chujowe i niezdrowe.

Marihuana tylko i wyłącznie. (Nie mówie, że paliłem tylko ze wole marihuane niż fajki)

hihi, nie palił ale i tak to woli ; ooo

@ Żadne, nigdy nie miałem papierosa w ustach :)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

hihi, nie palił ale i tak to woli ; ooo

@ Żadne, nigdy nie miałem papierosa w ustach :)

Ja tak tylko napisałem, nigdy nie powiem...

A co do fajek jeszcze nigdy nie bralem i nie będe bral.

Co to za uczucie niec *** w buzi?

Postanowilem byc kulturalniejszy.

320551442138510845087.png
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...