Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Elo hell naprawde nie istnieje.

Netrodal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zapodam wam link z konta mojego kolegi do ktorego sie wprowadzilem na 2dni.

http://www.lolking.net/summoner/eune/24678494#history

Oto rezultaty kierowania gier wukongiem,gralem ok.14gier(4pozostale to 3winy eve i jeden lost corkim)

Kazda gre opisze pod spodem od konca:

10-gra nunu na supporcie,tak naprawde przegralem przez topa,teemo nie dal sobie rady z garenem i byl w early/mid game bardzo useless,diana bardzo sie nafeedowala w mid game i przez to przegralismy

9-gra ryze na midzie,staty dosyc slabe jak na takie elo,nie chce sie tez tlumaczyc tym ze volibear mi zgankowal z 4razy i 2razy bot ale i tak zkontrowalem lb,ktora miala staty bodajze 3/10.Gre wygral mi tak naprawde zed ktory mial 520ad.

8-wukong top,gra w wieksosc czasu byla 4vs5 + do tego dochodzila nidalee ktora bardzo mocno przegrala z akali,ja wygralem poteznie wrecz z lee sinem i moglem to poprostu wykierowac,zmiazdzylem wszystkich swoja farma i akali padala od samego ulti.Shen byl do 7min potem wrocil w 30+.

7-wukong top,tu moge przyznac ze przegralem topa ale wplynelo na to wiele czynnikow,ganki nocturne,jayce ktory tez gankowal na midzie i sie feedowal.Przegraly wszystkie linie i gry nie dalo sie wykierowac.

6-wukong top,tutaj nie ma sie co rozpisywac,gra krotka z trollem w moim teamie,xin totalnie jak zawsze przegral na topie

5-kassadin mid(penta)dosc ciezka gra,choc na poczatku bardzo mocno wygrywalismy to panth sie nafeedowal,dostawal latwe fragi.Penta trzepnięta pod baronem 4vs5,kazdego mialem na combo(rammusa tez)

4-wukong top rowniez dosc szybka gra,darius mial 20farmy kiedy ja mialem ponad 100,totalnie skontrowany,0szans na topie,kazdy lejn wygral

3-wukong top trudniejsza gra i na poczatku 4vs5,syndra miala rozmowe przez telefon i nie bylo jej grubo ponad 5min,potem tez odwalala wpadajac i przy tym ginac.Garen niby kontra a mial 5lv kiedy ja mialem 10,potem dosyc dobrze gral ale bylo za pozno,Vi miala duzego feeda ale bardzo szybko ja sciagalem.Caly team byl z Polski.

2-maokai jungle tutaj przegralem przez topa ktory nie poradzil sobie z kha zixem,dajac mu sie farmic.Wpynelo tu wiele czynnikow,waznym byl to ze fiddle byl bardzo ogarniety i przez to tez przegralismy

1-wukong top tutaj razem z xinem to kierowalismy,przyznaje ze nie wygralem dobitnie topa ze wzgledu na ganki fizza i akali ale w late szybko schodzila miss i akali wiec nie bylo problemu.Wygrane 3tf'y i koniec gry.

Co kilka godzin bede informowal was o kolejnych grach w waszym wymyslonym elo hell.Jak narazie wybilem sie z srebra 5 na srebro 4,co dalej nastapi,tego nikt nie wie.

EDIT@
Srebro nr 3 wita.Jedna gre przegralem wukongiem bo jungler spierdolil mi topa(enemy jungler)i mieli lepszy team.

sstwc.jpg

Opublikowano

Masz racje, ELO HELL nie istnieje, bo teraz już nie ma ELO.

Bazing

Opublikowano

Masz racje, ELO HELL nie istnieje, bo teraz już nie ma ELO.

Bazing

To czemu nadal ludzie mowia ze sa w elo hell i ze nie moga wyjsc?Jak nie elo hell to division hell.

W kazdym badz razie kolejna gra wukongiem 17/1/4 wygrany top,mid remis,junglerzy obydwoje zjebani a bot lose.Carred game,3honory.Sam sie wbijalem w ezreala ktory mial feeda i sam go ubijalem + jeszcze tam kogos.

Ludzie nie widzą swoich błędów i tylko narzekają na noob team, a sami lepiej nie grają. : )

Wlasnie dlatego chce ludziom udowodnic ze samemu mozna sobie wykierowac gre bez wzgledu na swoj team
EDIT2@
Od teraz bede robic ss z kazdej mojej gry,pokazywal jaki mam team

sstwc.jpg

Opublikowano

Elo było jest i będzie , przecież jakim cudem dobierałoby nam ludzi? Sam Riot mówił że na podstawie "ukrytego" elo dobiera nam ludzi do teamu i do enemy teamu... wkurza mnie tekst ludzi którzy mówią "THERE IS NO ELO ANYMORE" i tylko taki argument mają na ludzi od elo hell (nie twierdze że jest)

Opublikowano

próbując nas przekonać ze elo hell nie ma sam potwierdziłeś że istnieje. na te

10 gier prawie w każdej był afk/troll/unskilled, znacznik elo hell - poziomu gdzie ogarnięty team to rzadkość

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

próbując nas przekonać ze elo hell nie ma sam potwierdziłeś że istnieje. na te

10 gier prawie w każdej był afk/troll/unskilled, znacznik elo hell - poziomu gdzie ogarnięty team to rzadkość

Tylko ze na kazdym elo jest czasem afker/troll/idiota

Grajac na glownej postaci na elo ok 2k ryze afkuje sobie 20min,albo top lose 0/6.Na kazdym elo sa slabi gracze,dobrzi gracze i trolle.

EDIT@

Kolejny win wukongiem 19/4/6 kontra garen na wukonga,a moze nie do konca,mid remis,bot win,jungler taki sobie ale zazalen nie mam.Tylko akali miala feeda ale szybko padala.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jak grasz Brąz V to się nie dziwie że carrujesz idiotów co mają 10 csów w 30 minucie.

no ale Gratulację .

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Mówisz, że to jest konto kolegi i na nim jest ~1300 ELO, a ty na swoim masz 2k ELO to od razu masz łatwiej jeżeli sam dobiłeś te 2k ELO ponieważ wiesz co to np. lasthitowanie itp., a taki random świeżo na 30lvl i 200 win wejdzie na SoloQ to nie ma pojęcia o co chodzi więc z góry już masz wygrany mecz ponieważ tylko Ty masz w tej grze jakieś doświadczenie. Tak samo jest z DuoQ nie raz widziałem premade bot złoto + srebro i końcowe staty 15/0. Jeszcze mogę podać tu przykład Crs Saintvicious lub Crs Nyjacki, którzy mając swoje smurfy wybijają się bardzo szybko ponieważ oni mają 2.2k ELO + i do tego kilkuletnie doświadczenie i dla nich zrobić grę samemu na 1.2k ELO to nic. Dziś zajrzałem do Nyjacki'ego jak mu idzie bo miał streama ze smurfa i na końcu gry miał W:23 L:3. Te gry można jeszcze porównać do normali ponieważ jak by nie patrzeć każda osoba, która używa mózgu to się uczy jak grać i nawet mając ~200 rankedów i 1300 ELO dominuje tą grę ponieważ na rankedach uczysz się najwięcej poznajesz taktyki, uczysz się podstawowych rzeczy lub kontr na daną postać i potem taki normal to nic trudnego nie raz miałem takie wrażenie, że po rozegraniu właśnie tych 200 rankedów i zagraniu normala w enemy są same nuby.

http://www.lolking.net/summoner/na/138243#history

Crs Saintvicious na smurfie 2.2k ELO W:107 L:70 pierwsze gry Hecarimem w jungli miał 10 lub 15 killi i 1 lub dedy na 1.2k ELO.

Mecz Kassadin jungla no problem!, 30 minua 8/2/7 - 2.2k ELO.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mówisz, że to jest konto kolegi i na nim jest ~1300 ELO, a ty na swoim masz 2k ELO to od razu masz łatwiej jeżeli sam dobiłeś te 2k ELO ponieważ wiesz co to np. lasthitowanie itp., a taki random świeżo na 30lvl i 200 win wejdzie na SoloQ to nie ma pojęcia o co chodzi więc z góry już masz wygrany mecz ponieważ tylko Ty masz w tej grze jakieś doświadczenie. Tak samo jest z DuoQ nie raz widziałem premade bot złoto + srebro i końcowe staty 15/0. Jeszcze mogę podać tu przykład Crs Saintvicious lub Crs Nyjacki, którzy mając swoje smurfy wybijają się bardzo szybko ponieważ oni mają 2.2k ELO + i do tego kilkuletnie doświadczenie i dla nich zrobić grę samemu na 1.2k ELO to nic. Dziś zajrzałem do Nyjacki'ego jak mu idzie bo miał streama ze smurfa i na końcu gry miał W:23 L:3. Te gry można jeszcze porównać do normali ponieważ jak by nie patrzeć każda osoba, która używa mózgu to się uczy jak grać i nawet mając ~200 rankedów i 1300 ELO dominuje tą grę ponieważ na rankedach uczysz się najwięcej poznajesz taktyki, uczysz się podstawowych rzeczy lub kontr na daną postać i potem taki normal to nic trudnego nie raz miałem takie wrażenie, że po rozegraniu właśnie tych 200 rankedów i zagraniu normala w enemy są same nuby.

http://www.lolking.net/summoner/na/138243#history

Crs Saintvicious na smurfie 2.2k ELO W:107 L:70 pierwsze gry Hecarimem w jungli miał 10 lub 15 killi i 1 lub dedy na 1.2k ELO.

Mecz Kassadin jungla no problem!, 30 minua 8/2/7 - 2.2k ELO.

Nie mam na kolegi koncie 1300elo tylko aktualnie 1280 i walcze o dywizje sr 3.

I nie mam 2k elo tylko maksymalnie wbilem 1780 a teraz mam ok. 1550.

Udawadniam poprostu niektorym ze kazda gre mozna wygrac :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Hahaha ja od poczatku tego systemu gnije w Gold V zamykając tabelę :D elo hell opór, ale szczerze nie przejumję się tym już i gram sobie dla zabawy, a z noobków to idzie się pośmiać, albo i czasem załamać :O

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jest teraz po prostu nowy system dobierania... liczy sie seria wygranych gier... moj kumpel ostatnio wygra 10x po rzad rankedy i wskoczyl o prawie 2 dywizje

Opublikowano

Do 1500 to jest czysty fart ... teraz za wyjście z wybierania są minusowe punkty i 30 minut ... kary . I przez to trzeba grać z noobami po 1500+ przynajmniej już są ogary i git pick'y

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie istnieje.

Tu na dole moje gry z "elo hell".

http://www.mpcforum.pl/topic/853406-ss-rankedy-czarqa/#entry6296517

O czlowieku,ale ja nie mowie o broznie :D.Srebro to troche inna liga,zwlaszcza ze juz wyjebalem z 5 do 3.

Do 1500 to jest czysty fart ... teraz za wyjście z wybierania są minusowe punkty i 30 minut ... kary . I przez to trzeba grać z noobami po 1500+ przynajmniej już są ogary i git pick'y

Czysty fart mowisz?

Jakos nie chce mi sie wierzyc ze wychodze z tych dywizji na farcie,fakt raz na 10gier przegram ale to sa wyjatkowe sytluacje.Gdy umiesz grac,to wyjdziesz ze srebra/braza

Elo Hell istenie !!!

WWW. ELOHELL. net <3

Kazdy dobrze wie ocb.Nie chodzi o ta strone ;d

sstwc.jpg

Opublikowano

swietnie ze jestem na elo ok. 1220 w grze mialem 200 farmy w 25 minucie i 5;0 SAM GRY NI WYKERUJE !

a wlasnie t.force juz sie nie buduje ... WUKONG ....

Prosze Cie,nie mow mi co budowac pod wukonga,build taki mam od ponad 60gier nim(to + inne konto)

A co do elo 1220,prosta zasada,jak nie umiesz sie zachowac w late,nie umiesz ubic osoby ktora tez jest nafeedowana to nie wygrasz.

sstwc.jpg

Opublikowano

[q

O czlowieku,ale ja nie mowie o broznie :D.Srebro to troche inna liga,zwlaszcza ze juz wyjebalem z 5 do 3.

Mam złoto na NA.

To jest tylko przykład. Na weście mam srebro i nie widzę różnicy.

So?

Opublikowano

Prosze Cie,nie mow mi co budowac pod wukonga,build taki mam od ponad 60gier nim(to + inne konto)

A co do elo 1220,prosta zasada,jak nie umiesz sie zachowac w late,nie umiesz ubic osoby ktora tez jest nafeedowana to nie wygrasz.

nie mowie ze t.force jest zle na wkukonga ale sa juz lepsze itemy lolz ....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...