Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO_BOT

mirek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

leonkiem na x3 okolo 2-4 nawet do 5 k uri zalezyod wyposarzenia statku

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Mam pytanie ile zarobi bot na alienach na 1 gali przez 24h czym najlepiej latać i gdzie i na czym..

Mam pytanie ile zarobi bot na alienach na 1 gali przez 24h czym najlepiej latać i gdzie i na czym..

Witaj,

polecam Ci ustawić bota na mapy x-3 i x-4. Dlaczego? Bo jest największy zarobek. Jeśli masz Leonka, ustaw na nim 2 szybkie konfigi(tzn. full napędów na statku na oby konfach) a w dronach 6 laserów, reszta osłonki ;) u mnie leki 5k na godzinke teraz.

W ciągu 24h zarobi Ci minimum 76tys urki.

Pozdrawiam!

Opublikowano

ale chodzi mi o to ze usuwasz ten plik ... a nie ogolnie ; p.

To nie, ogólnie usunięty (czasowo) jest trial bo naprawiają bugi.

Opublikowano

Witaj,

polecam Ci ustawić bota na mapy x-3 i x-4. Dlaczego? Bo jest największy zarobek. Jeśli masz Leonka, ustaw na nim 2 szybkie konfigi(tzn. full napędów na statku na oby konfach) a w dronach 6 laserów, reszta osłonki ;) u mnie leki 5k na godzinke teraz.

W ciągu 24h zarobi Ci minimum 76tys urki.

Pozdrawiam!

Co to pier...? Czemu w dronach tylko 6 laserów? max 5 osłon w dronach reszta lasery. Nie wiem na hu... tyle osłon na x-3/x-4.

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...