Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nabór na Moderatora Działu!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIEM 19 lat

ANGIELSKI WSPANIALE

jeśli moge dodać znam się na c++ jestem tu od wczoraj już piszę dla was HACKI ostatnio napisałem hacki że dóżo broni zadawało damage ale po uptade przestał działać w kodów nie mam narazie ;/ jeszcze jutro bende miał dla was HACKA NA BRONIE JESTEM NOWY 1 POST ALE NADAJE SIE NA MODA UMIE PROGRAMOWAĆ ITP

Opublikowano
WIEM 19 lat

ANGIELSKI WSPANIALE

jeśli moge dodać znam się na c++ jestem tu od wczoraj już piszę dla was HACKI ostatnio napisałem hacki że dóżo broni zadawało damage ale po uptade przestał działać w kodów nie mam narazie ;/ jeszcze jutro bende miał dla was HACKA NA BRONIE JESTEM NOWY 1 POST ALE NADAJE SIE NA MODA UMIE PROGRAMOWAĆ ITP

No to witamy i życzymy owocnej pracy;)

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

trzykropek ^^ wiem mój obrazek jest zadurzy ale nikt nie zwraca na to uwagi jak ktoś mi powie żebym go zmniejszył to zrobie to ....

Opublikowano

17 lat, polski (do czego musialo dojsc zeby Polak we wlasnym kraju musial sie chwalic znajomoscia ojczystego jezyka?) i angielski idealnie.

W WR doswiadczenie mam spore. Z cheatami moze mniejsze, ale moderator dzialu przeciez niekoniecznie musi byc programista, zeby sprawnie dzialac w kwestiach zwiazanych z utrzymaniem porzadku i kultury na forum.

For kilka prowadzilem, ale kazde jest inne i nie sadze, by ktokolwiek mogl o sobie stwierdzic "mam doswiadczenie w prowadzeniu for internetowych".

Pzdr.

Opublikowano

Język polski na poziomie bardzo dobrym (w gimnazjum nie mam ani jednej oceny poniżej 4 z polskiego, najwięcej 5), nie przeklinam przynajmniej na forum ^^, nie spamuje. Mam 14 lat. Angielski na ocenę celującą (znam 9 czasów nie chce mi się wymieniać ich nazw bo nie mam do tego głowy). Umiem prowadzić forum (miałem kilka, ale je zamknąłem, ponieważ straciły popularność i nie było sensu dalej ich trzymać). W warrocka gram ponad rok, mam duże umiejętności (15 lvl statystyka powyżej 1,7 była ale później haczek i banik). Znam się trochę na hackach (to jest na pisaniu, bo opcje to znam wszystkie na pamięć i jak działają, większość skrótów używanych w grach MMO). Miałem więcej postów, ale ktoś mi na konto stare wbił i mi bana zarobił, dziękuję tej osobie =*...

Opublikowano

Wiek 16

Polski Oczywiste

Angielski Dobrze

Doświadczenie mam niezłe w prowadzeniu forum mam nie jedno forum

Znam warrock ;] gram około 1 rok dorobiłem się 37 lvl z retail famas ;d

Od siebię

Umiem programować Robić Vipu bugować bronie itp

Hmm...

50 post [*],100 post [*],150 post [*],200 post [*],250 post [X],300 post [X],500 post[X],1000 post[X]

Któś ma śpjawę to pjosię piśiaci na gje gje jeden jeden dziewięc cztery siedem dwa sześc sześc HUHU

Opublikowano

Wiek 16

Polski Oczywiste

Angielski Dobrze

Doświadczenie mam niezłe w prowadzeniu forum mam nie jedno forum

Znam warrock ;] gram około 1 rok dorobiłem się 37 lvl z retail famas ;d

Od siebię

Umiem programować Robić Vipu bugować bronie itp

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

bo tak i juz xD

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

- Wiek 14+

- Języka Polskiego na poziomie Dobrym

- Języka Angielskiego na poziomie Dobrym

- Doświadczenia w prowadzeniu for

- Znania całkowicie gry WarRock wszystkich do niej cheatów oraz bugów

1.16

2. 5 + z ort ;]

3. 5 z z Ang + Biore korepetycje + klasa angielska.

4. Byłem modem 3 forach prowadziłem jako admin niestety tylko jedno.

5.Bugi znam na każdej mapce.Z cheatami gorzej tylko Cheat Engine i lekko Delphi :/.Największy lvl 29 (wiem niski)

Pozdrawiam

Break The RULES!

Kaka to nub i idiota. Dostałem bana za swoje skończył się i Kaka znowu dał mi bana a nic nie zdążyłem napisać...

Opublikowano

Admini wybierzcie tego moda jeszcze dizś bo przez niektórcy zaraz żaden hack działać nie będzie bo wszystko tu dawają, spam jest i ohones zaraz wszystkim da sposób na bronie. Dajcie temu kto ma najwięcej postów i 5***** ze zgłoszonych i tyle.

Opublikowano

Lat prawie 17

Polski mam na 4

Angielski 5

Forum umiem prowadzic miałem kilka własnych

Hacki ... ciężko hacków nie umiem robić ale sie na nich znam tak jak up ;p

W WR gram z 1 rok i 3 miesiące

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...