Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy i Pytania związane z InifnityWar !

Wilczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiecie moze co sie stalo z serwerem? gralem sobie przed chwila i mnie wyrzuciło . odpalam lunchera hajko admin i nie chce sie nawet włączyć . na forum infiniti tez nie moge sie zalogowac -.-

Strona serwera nie działa... niestety - serwer pewnie też offline, wywaliło Ci bo pewnie go wyłączyli, na razie sam nic nie zrobisz :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 327
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie. Pobrałem dzisiaj grę, zauktualizowałem i gdy ją wlączam w tle wyskakuje drugie okienko i mam czarny ekran. Nie da się nic zrobić, tylko alt+ctrl+del ?? Próbowałem z wyłączonym antywirusem ale nic nie dało. O co chodzi ?

Opublikowano

tez czasami tak mam, ale po wyjsciu z rooma juz jest normalnie.

Ciagle masz ten problem ? moze od nowa zainstaluj clienta

Opublikowano

własnie, że posiadam IWcasch, zresztą od razu po wejściu do gry chciałem kupić skorpy i mp7a1 i nie mogłem

Wybierz opcję płatności IW Cash nie dinnary.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

wie jak ktos zrobic freecasch bo robie tak jak pisza i nic to nie daje ...

Przecież tłumaczyłem....

Musisz kliknąć na wszystkie reklamowe banery, pobyć przez 5 sekund i w tym czasie zapiszą twoje IP, masz wtedy szansę na wygraną 250 IW Cash po losowaniu.

BĘDZIE LOSOWANIE !!! TO NIE ZNACZY, ŻE CIEBIE WYBIORĄ.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Działa ten wr jeszcze? Nie mogę wejść na ich stronkę, bo chciał bym założyć konto. Co zrobic?

@edit

Stronka już działa.

x

Opublikowano

Nie polecam tego serwera. Same płaczki i donosiciele. Za jedno angielskie przekleństwo ban perm. No to gratuluje administracji. Do tego układy w grze. Ludzie z teamu mają po 17 lat i pochodzą z Izraela. No dajcie spokój. 0 ogarnięcia czegokolwiek, pełno bugów.

z plusów to często update'y .

nfsw_SALIERI12.png

Nie gram już :D

Opublikowano

Siemka , mam taki problem iz jak loguje sie na konto i wybieram server to po wyborze po prostu Infinity War mi sie scina , ale muzyka gra dalej tylko scina gre i nie moge nic zrobic , nawet jak najezdzam np na " Options " - to nawet sie nie zapala na niebiesko :p , o co chodzi z tym? -.- za pomoc daje +

Opublikowano

Witam.

Otóż po rozpakowaniu i uruchomieniu wyświetla mi się taki błąd. Zna ktoś rozwiązanie ?

63604446465088581743.png

@3xUp Błąd ten mówi, że włączyłeś już launcher.

Dokładnie, dlatego wciśnij ctrl+alt+delete --> procesy --> i znajdź proces WRUptader ( WRLauncher ) lub coś w tym stylu, zakończ i odpal ponownie? :X

Ew. zrestartuj komputer

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Spieler Online:

0

Czy ten licznik dobrze pokazuje?

Licznik pokazuje dobrze, tyle że jak wskazuje 0 player tzn. że serwer jest offline.

Licz

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Może mi ktoś podać link do pobrania tego servera bo te co tu były podane w tym temacie nie działają bardzo bym prosił z góry dzięki ;)

Opublikowano

Może mi ktoś podać link do pobrania tego servera bo te co tu były podane w tym temacie nie działają bardzo bym prosił z góry dzięki ;)

https://infinitywar-server.comindex.php/

Ta strona po prostu nie działa ;x

Chyba, że mają nową w co wątpię - trzeba czekac ;3

@Down, zmienili kuźde znowu stronę... porażka

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...