Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Derides [Dedyk]

Derides.pl

Wbijesz?  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Derides ?

• Tak
      43
    • Owszem
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server przyciagna moja uwage samą prezentacją.

Po wbiciu na server stwierdzilem ze nie ma sensu.

Gimbusowaty team + masa bugów, ale sprawdzcie sami bo to tylko slowa.

Pochwal się może jakie bugi i na czym opirasz swoje zdanie :) Gimbusowaty kolego

Opublikowano

Pochwal się może jakie bugi i na czym opirasz swoje zdanie :) Gimbusowaty kolego

Gimbusowaty kolego, hehe wszyscy widzą jaki poziom reprezentuje team.

A tak dla t wojje wiadomosci, skonczylem juz gimnazjum :)

2c709653d75179a85b5746e.png

Opublikowano

W ankiecie daj opcje NIE bo taką bym chętnie zaznaczyła. Kultura tego całego admina sięga dna - żałosne :) Nie polecam a ta prezka to jest chyba 10.

Opublikowano

Gimbusowaty kolego, hehe wszyscy widzą jaki poziom reprezentuje team.

A tak dla t wojje wiadomosci, skonczylem juz gimnazjum :)

tak tak widać po pisowni, a jeżeli rozmowa na poziomie lub słowa których ktoś nie rozumie są obraźliwe to wybacz ;x

Opublikowano

Z prezentacji serwer wydaje się interesujący, natomiast po wbiciu na serwer wszystko się zmienia.

Administratorzy to dzieciaki nieprzygotowane do prowadzenia własnego serwera.

Proszę o dodanie w ankiecie, gówno jakich mało ;)

;) Ten serwer to tylko strata waszego czasu ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Nawet ankieta jest jebnięta jak cały team tego spierdolonego serwa ;] nie długo rusza mój serwer to ja wam pokaże szmaciażę jak to się robi

Opublikowano

Grałem na nim. Serwer nawet mi się podobał, gdyby nie to, że ulepszaczy jest tyle, ile chyba na PL'u... Na każdy LvL prawie jak ulepszałem, to jakiś ulepszacz... Kilka nie wiadomo gdzie dropi. Na wiki pisze jedno, a w grze jest drugie... Serwer 6/10. Atmosfera fajna :) Mili gracze, ale system ulepszania beznadziejny.

Opublikowano

Grałem na nim. Serwer nawet mi się podobał, gdyby nie to, że ulepszaczy jest tyle, ile chyba na PL'u... Na każdy LvL prawie jak ulepszałem, to jakiś ulepszacz... Kilka nie wiadomo gdzie dropi. Na wiki pisze jedno, a w grze jest drugie... Serwer 6/10. Atmosfera fajna :) Mili gracze, ale system ulepszania beznadziejny.

Dokładnie co up

Opublikowano

Serwer Lipny.

Może GM są nawet nawet, ale [HA] to porażka.

Śmiał się z Vertigo u wielu zmian a on zrobił REAKTYWACJE BO DODAŁ MAPKE I SET ZBROJI I BRONI :O :O :O MASAKRA!

Gimbusku ja takie coś robie w 2 godziny a ty robisz WIELKĄ REAKTYWACJE jak dodasz zbroje i mapke z mpc razem z regenami ;)

Jedyne co mnie urzekło to ładna strona i prezka, ale to zasługa BroNka więc [HA] niech sie wstydzi, że prezka przerasta serwer i idzie w lulu.

Opublikowano

Serwer Lipny.

Może GM są nawet nawet, ale [HA] to porażka.

Śmiał się z Vertigo u wielu zmian a on zrobił REAKTYWACJE BO DODAŁ MAPKE I SET ZBROJI I BRONI :O :o :O MASAKRA!

Gimbusku ja takie coś robie w 2 godziny a ty robisz WIELKĄ REAKTYWACJE jak dodasz zbroje i mapke z mpc razem z regenami ;)

Jedyne co mnie urzekło to ładna strona i prezka, ale to zasługa BroNka więc [HA] niech sie wstydzi, że prezka przerasta serwer i idzie w lulu.

No dokładnie masz racje serwer to takie dno dlatego dziwią się dlaczego mało ludzi gra ale pierwszy raz widze aby HA serwa wbijał do cudzej prezki serwera i spamował o głupotach pierwsze raz widzę

Opublikowano

Po

i co myślicie że wejdziecie we 2 (bronicie swojej prezki także we 2 ) i da wam to coś że hejtujecie ?:) ja to robię sam a wy potrzebujecie pupili :)

Po pierwsze nie bronię preski bo to nie mój serwer nawet na nim nie gram a po drugie tu nawet nie ma co hejtować bo wszyscy co tu piszą to tylko prawdę jesteś noobiem który nie ma pojęcia o serwerze i brak kultury do mądrzejszych i nie oszukujmy się bo taka prawda

Opublikowano

mi nie dziala. pisze ze " nie mozesz sie zarejestrowac z nieznanych powodow. ACTIV "

aktywuj konto na email

Po pierwsze nie bronię preski bo to nie mój serwer nawet na nim nie gram a po drugie tu nawet nie ma co hejtować bo wszyscy co tu piszą to tylko prawdę jesteś noobiem który nie ma pojęcia o serwerze i brak kultury do mądrzejszych i nie oszukujmy się bo taka prawda

jesteś tak mało inteligentny że nie widzisz że innych kij obchodzi co piszesz :) Gracze i tak są ja traktuję ich z szacunkiem nie wywyższam się jak np na tym serwerku co to go bronisz...i u mnie jak jest problem wbijamy na TS i gadamy a nie spamujemy po prezkach :)

Opublikowano

Rejestracja konta w grze jak i na forum nie możliwa ! :)

Powód? Czekam od 2 dni na potwierdzenie rejestracji z forum i konta i co? i jednym słowem gó**o.

Esperal%20vinylz_eune_51_5_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...