Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftMee[Hardcore+Frakcje][50 slotów][Zapraszam]

Pawelzabojca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg CraftMee

Info.png

strzalka.gifTYP: Hardcore + Frakcje

strzalka.gifSloty: 50

strzalka.gifIP: 83.89.101.55

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Admin.png
kubagosth,Pawelzabojca,Sasini,stasiu220

pluginy.png
Frakcje i wiele innych

InfoDOt.png
Zapraszam na serwer jesteśmy serwerem dopiero powstałym

Za komentarze będzie rozlosowany vip

Generator by -outi-

Opublikowano

wbijam ! zaraz dam relacje.

@Edit: serwer fajny, ferie = nolife;d

@Edit2: serwer dno..bylem sobie w pomieszczeniu gdzie nikogo nie bylo ! nagle ktos mnie zabil na hita.. bylem najedzony.. admin sie bawi i juz..

Pomagam w stawianiu serwera: Counter Strike , Minecraft , SA:MP. <3

Gram w : Minecraft , LastChaos , Counter-Strike 1.6 <3

Opublikowano

będzię rekrutacja na moderatora

wymagania

skype+mikro

min 14 lat

możliwość wpłat:TAK/NIE

znajomość komend

podania przyjmuje tylko na mpc forum nie pisac mi na serverze

Opublikowano

Dobra, no to jak zawsze Class musi dać Negatywną relację :)

Po wejściu na serwer (ok. 2 minuty gry) Admin pyta czy "dasz" komentarz na MPC. Co z tego wynika? Gracz, stały, który będzie chciał pograć dłużej i doceni serwer to dam da komentarz, 2 sprawa, "dasz" ? Admin się zapomniał czy Ort. nie zna?

Ocena: 4/10, To jest moje zdanie :) Wy możecie mieć inny, lecz ja oceniam cały serwer, a nie tylko tą cząstkę na której gram

Pozdrawiam!

@down

Chcesz powiedzieć że Cheater nie jest graczem? To ja mogę powiedzieć że Admini nie znający się na ort. i nie znającej swojej pracy nie są Adminem!

Ps. Nom? jakoś ten zajefajny NoCheate bez Zaawansowanej konfiguracji wyrzuca nawet graczy którym ping na 100-80 Skoczy... Kopiesz coś, lekko ci net zetnie to już: Block breaking out of synch.

Ps2. Wy chcieliście żebym dał komentarz, to go dałem... To mi nie mów że dałem go po 2 minutach, bo tam po 2 minutach można od ręki / klawiatury ocenić serwer oczywiście negatywnie...

Opublikowano

Dobra, no to jak zawsze Class musi dać Negatywną relację :)

Po wejściu na serwer (ok. 2 minuty gry) Admin pyta czy "dasz" komentarz na MPC. Co z tego wynika? Gracz, stały, który będzie chciał pograć dłużej i doceni serwer to dam da komentarz, 2 sprawa, "dasz" ? Admin się zapomniał czy Ort. nie zna?

Ocena: 4/10, To jest moje zdanie :) Wy możecie mieć inny, lecz ja oceniam cały serwer, a nie tylko tą cząstkę na której gram

Pozdrawiam!

sorry bardzo gracz który używa cheatów nie powinien się chyba wypowiadać nie mogłeś grać dłużej niż 2 min bo server cię wyrzucił za używanie cheatów więc po takim czasie nie możesz oceniać

Opublikowano

zgłaszam się na moderatora

micro+skype: tak

wiek przwie 16 lat

możliwość wpłat: nie

znajomość komend: bardzo dobra

informacje dodatkowe: jestem początkującym programistą więc w razie potzreby mogę napisać jakiś plugin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...