Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Brak możliwości zmiany urządzenia domyślnego.

deloshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam Windows7 Home Premium x64, mój problem polega na tym że gdy chce ustawić słuchawki jako Urządzenie to nic się nie dzieje, próbowałem najpierw wyłączyć "Głośniki i słuchawki" a następnie zmienić w "Słuchawki communications" ale to też nic nie dawało, ogólnie nie przeszkadzało by mi to gdyby nie to że gdy gadam np. z kumplem i gram w jąkąś grę nieważne jaką z każdą dzieje się to samo to dźwięk z gdy słychać z głośników a np. skype/ts3/vt w słuchawkach. Było by szkoda gdyby okazało że pieniądze wywalone na słuchawki poszły się jeba*.

9436241400_1329434230.jpg Właśnie tutaj po wciśnięciu "Ustaw jako urządzenie domyślne" nic się nie dzieje.

+ Dodaję zdj. z dxdiag.

ksrb73b3fjbc.png

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Gość kamil40013
Opublikowano

Masz laptopa ? Mam dokładnie ten sam problem. Spróbuj zmienić ustawienia audio w Skype. Ja aktualnie mam tak ustawione i jest ok. Gra i Skype na słuchawkach jednocześnie.

56c89d9e5ee30.jpg

2875efcfc2417.jpg

Może ci to pomoże

Opublikowano

Zrobiłem tak jak ty i mam tak samo tylko na odwrót gry na słuchawkach skype/vt itp. na głośnikach, w sumie lepiej tak niż jak było poprzednio. ;)

Dzięki za pomoc Like.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Opublikowano

Ha ! zrobiłem wystarczyło ustawić że skype itp.... nie jest programem do komunikacji :D

//Temat do zamknięcia.

odgoblinamordu.png

Pomogłem daj "Like"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...