Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Rankedy czarq.'a

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahh, postanowiłem się pochwalić jaki jestem pro w sileverze :) POZDRO DLA WYDYMIONA!

uj1gfg.jpg

78ly44.jpg

dk794r.jpg
74gv7i.jpg

Gra karthusem:

no5djh.jpg

Gra blitzem:

2t861d.jpg

Gra ezem:

4ckjut.jpg

I reszty nie mam :f

Opublikowano

ładnie, ładnie, ja jeszcze w brąz 3 siedzę, ale może kiedyś się spotkamy w queue:) powodzenia

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Powodzenia w dalszym nabijaniu elo, ja neistety nie moge sie wybic z brazu VI, no coz, na szczescie administrasja niezle kosi, powodzenia ;)

Chyba bronze IV a nie VI , no chyba że jest jakaś egzystencja dywizji o której nie wiem :O

Topic:

Dajesz dajesz , w goldzie sie spotkamy w queue ^^

Dobre jest to to winy różnymi postaciami , a nie jak np. ja cała historia zajebana albo mundo albo kennen :D

Opublikowano

Chyba bronze IV a nie VI , no chyba że jest jakaś egzystencja dywizji o której nie wiem :O

Topic:

Dajesz dajesz , w goldzie sie spotkamy w queue ^^

Dobre jest to to winy różnymi postaciami , a nie jak np. ja cała historia zajebana albo mundo albo kennen :D

Niestety moj przyjacielu nie popelnilem bledu siedze na dywizji VI (tak 6) poniewaz jestem wyjatkowym trollem ale szczerze wierze, ze wybije sie na wyzsze elo.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Powodzenia w dalszym nabijaniu elo, ja neistety nie moge sie wybic z brazu VI, no coz, na szczescie administrasja niezle kosi, powodzenia ;)

To jeszcze nic, ja jestem w Bronze VII same afki tylko ja 1 gram ale i tak lose bo noob team

Opublikowano

powodzenia w wybijaniu silver jeszcze przed tobą ja już z Silver V na Silver II właśnie przed chwilą wbiłem , więc jednak się da jeśli potrafisz grać !

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

sensus już I platyne wbił , także do niego nie skaczcie nuby

co to ku... za problem żeby wygrać gry na bronzie? i to z afkerami u przeciwników

<>

Opublikowano

co to ku... za problem żeby wygrać gry na bronzie? i to z afkerami u przeciwników

Tu sie musze zgodzic.

Zapewne nie bylo "afk u przeciwnika, slaba gra" tylko "jestem cool, wycarrowalem".

Nie jest to atak ale niestety tak gracze reaguja, gdyby ten afk byl po drugiej stronie bylby placz o noob teamy/trolle ale jak jest w przeciwnym to "carruje..." eh.

O dziwo zero hejtu z powodu niskiego elo bo temat nalezy do moda ^^.

Opublikowano

Noric czy West?
Jeśli west to się nie dziwie...

Jeżeli Nordic to wielkie gratulacje :O

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Jak coś, to moge się wyccarować na 1K Elo, tylko musiałbyś troche poczekać, bo Ocelota teraz carruje na srebro.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Tu sie musze zgodzic.

Zapewne nie bylo "afk u przeciwnika, slaba gra" tylko "jestem cool, wycarrowalem".

Nie jest to atak ale niestety tak gracze reaguja, gdyby ten afk byl po drugiej stronie bylby placz o noob teamy/trolle ale jak jest w przeciwnym to "carruje..." eh.

O dziwo zero hejtu z powodu niskiego elo bo temat nalezy do moda ^^.

W grze nawet nie piszę, bo po co? Skończyłem grę do widzenia.

Nie ma czegoś takiego jak carrowanie. Już widzę jak się wpierdzielasz w 5 i robisz samemu pente.

Co do elo to jest tylko nordic. Na NA siedzę na goldzie.

Opublikowano

dobra dobra moderator najlepszy gracz, ma konto na NA zamiast tam grac i wbijac to lepiej na NE siedziec i noobic nie zdobywac doswiadczenia, 1 vs 5 ? spoko, szczegolnie na brazie pickuje jaxa na topa feeduje sie i sam robie pente :) jak ostatnio...

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

W grze nawet nie piszę, bo po co? Skończyłem grę do widzenia.

Nie ma czegoś takiego jak carrowanie. Już widzę jak się wpierdzielasz w 5 i robisz samemu pente.

Co do elo to jest tylko nordic. Na NA siedzę na goldzie.

Akurat penta nie ma nic do carrowania, tak samo carrowanie nie ma nic do penty. Maslo maslane ale taka prawda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...