Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss] Dla osób które twierdzą że lostują przez afki.

arkadia44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Własnie grałem rankeda 4v5 i win. Gra była na prawdę trudna, bota przegrałem masakrycznie 1;3;1 i tristana o 60farmy więcej w early, nie było możliwości dojść do farmy przez ich straszny poke (próba taka kończyła się -1/2 lub -3/4 hp), a jungler u nas afk.

2pshyf8.jpg

League of Legends

Opublikowano

Mieliśmy mocną sklejke, każde moje ulti w tfach trafiało all, potem karthus ultował i wbijaliśmy z garenem i dobijaliśmy resztę.

Garen z feedem op, jednak tris z lw też nie dawała za wygraną i garen też schodził. Tfy nie były łatwe bo 7 vs 4 jednak w teamie dało się dogadać i na prawdę ładnie nam klejone ulti wchodziły.

League of Legends

Opublikowano

Najpierw popatrz na przeciwny team, potem wrzusaj ss. Oni byli skazani na przegraną od samego początku. Ziliean, lee, yorick, w tfach praktycznie nic nie robili. Geren przyfedowany, twoja miss (prees r to win tf) i tf praktycznie wygrany. Dodatkowo oni mieli 3 papiery a wy tylko jeden. Nie wiedzieli kogo focusować kiedy ty motałeś ich głowe swoim ulti.

Opublikowano

Garen + feed = wyccarowana gra. Na pewno Garen najwięcej tam robił i dzięki niemu wygraliście. Ale fakt, można w 4 wygrać nawet rankeda i to bez problemów. Ale większość osób zaraz płacze i się poddaje.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Garen był tak samo sfeedowany w early jak ja. Wygraliśmy tylko dzięki temu że daliśmy radę grać zespołowo, gdzie enemy team biegali w przód i w tył nie wiedząc czy się wbić czy też nie.

Cho = smite

Garen = tank

Ja z Karthusem robiliśmy im ogromne dmg na wstępie przed tfami.

League of Legends

Opublikowano

ahahahaha. Dobre. Wygraliście dlatego, że daliście radę grać zespołowo? Przeciwny team to gówno. Zilean to gówno pod suppa ( tylko premade teamy, z jakimś op, co po dedzie może zaliczyć pentę sam na typów z 200 hp ), diana ma troll itemy. Yorick to debil, gówniane itemy ( przewaga m.r na przeciwników z 1 apc robi swoje, jakby kupił thormaila / omena / ga to by z lekka miał mózg ) Diana to debil, co za łom robi na nią athene? to nie karthus, bo tylko na kilka postaci jest to opłacale. ( karth, syndra, ziggs etc ), lee to debil, bo widzę ganki mu nie wychodziły ( jak ja gram to kończę ze statami 1x / 1-5 / xx, bo jak się umie nim grać to ganki kończą się killem ) Jedynie tristana jest dobra. Nie ciesz się, takie gry można wygrać 3 vs 5. Cho, Garen i MF. Garen wbija się w 5, robi triple i ucieka na 70% hp, cho pod ap tnie jak żyleta, mf sama wygrywa tf'y ( kiedyś zrobiłem pentę castując ulta w krzakach ) Yorick pewnie ultował siebie albo dianę -.-, A tak na marginesie mogę ci kalkulator pożyczyć. 6 vs 4. Zilean resa po dedzie.

Przeciwnicy to warzywa. Tyle na ten temat

graphic.png

Opublikowano

Sence:

1. Ult yoricka zawsze na trist siedział i dmg walił na prawdę duży.

2. 7v4... Gość pada i wstaje po dedzie? Jest to tak jakby był fight 6v4 i doszedł 7dmy i dmgkował.

3. Zilean sux? Support nie ma robić dmg w late. Zilean ma slowa/speeda, skill ala GA i early poke co pomaga wybić się swojemu adc. Easy dive dzięki ultowi zileana? Mega dmg z q...

5. Cho był supportem nie ap, robił on za smite/silece i pushup.

6. Yorick może i miał mrsa, tylko że olewał all i wpierniczał się we mnie co momentami uniemożiwiało mi podjęcie jakiejkolwiek akcji.

PS Jeżeli twoje ganki to 100% widzę jesteś lepszy niż TheOddOne... Wystarczy zawsze po 2 wardy w plecaku mieć i jungler nie ma za dużo do powiedzenia.

Inna sprawa to pytanie dlaczego jest tyle płaczków o afki etc. jeżeli twierdzisz że garen carruje 100% gier to dlaczego jest tak rzadko pickowany: http://www.lolking.net/charts?region=eune&league=ranked&type=champion-popularity&range=weekly

@up: Ładnie:)

League of Legends

Opublikowano

Garen + Kaktus + MF = Win?

Taki garen w late jest nie do zabicia, a dmg ma wzięte z nieba. Do tego kaktus ultuje (zapomniałem dmg na lv3), mf i cleanujecie. Ich team był do niczego, diana bez feeda mało robi. Nawet rylaia i deathcapa w 40min nie miała, lol.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Graliście 4 vs 4 zilean na supporcie szczególnie w late nic nie robi.

Ale i tak gj.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Garen + Kaktus + MF = Win?

Taki garen w late jest nie do zabicia, a dmg ma wzięte z nieba. Do tego kaktus ultuje (zapomniałem dmg na lv3), mf i cleanujecie. Ich team był do niczego, diana bez feeda mało robi. Nawet rylaia i deathcapa w 40min nie miała, lol.

Rylai na dianie? O czym ty bredzisz... Nie aplikuje się na niej, to nie item dla niej.

@up: Denerwuje ultem i mega slowem;p

League of Legends

Opublikowano

Rylai na dianie? O czym ty bredzisz... Nie aplikuje się na niej, to nie item dla niej.
Diana wcale nie ma rangu + shielda na melee, który slowuje z rylaiem..

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Gość który rozegrał ponad 400 rankedów samą dianą i ponad 1.5k ogółem rankedów samymi mid champami powiedział mi że nie opłaca się rylai na dianie... Tak więc nie wmawiaj mi głupot że diana only rylai...

League of Legends

Opublikowano

Widzę w tym temacie samych prosów, którzy wygrywają rankedy 1 vs 5.

Gratuluję wygranej.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Gość który rozegrał ponad 400 rankedów samą dianą i ponad 1.5k ogółem rankedów samymi mid champami powiedział mi że nie opłaca się rylai na dianie... Tak więc nie wmawiaj mi głupot że diana only rylai...

To co złożyć zamiast Rylai ? Może RoA który jest jeszcze bardziej bezużyteczny i nie ma takiego dobrego slowa ?

Opublikowano

@up: Roa bezużyteczne? Składasz jako 1 daje ci sustaina.

RoA > Rabadon > GA lub jak dobrze ci idzie Rabadon > GA

Rylai nie jest core itemem, aplikuje slowa tylko z tarczy...

I ludzie RoA nie składa się jako last item etc. Jeżeli chcesz składać RoA to pierwsze bo się stackuje z lvlem.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...