Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nostale SE

Mărtino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem,otóż miałem 5 miesięcy przerwy z Nostale SE,wróciłem i musiałem aktualizować.Zostawiłem na całą noc,aktualizowało się aż do tego momentu:

x3n9rz.jpg

Wyłączyłem programy typu gg,hamachi które obciążają łącze,wyłączyłem zapore i zero skutków.ć.

Pomocy

Ps.Wiem że ponowne pobranie klienta pomoże,ale wole aktualizować.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Skoro wiesz, ze ponowne pobranie klienta pomoze to po co wogole robisz temat na mpc forum?

@down

Zastanow sie co piszesz. Napisales pierw, ze "Wiem, że ponowne pobranie klienta pomoze ale wole aktualizowac" A teraz piszesz, ze "Bo to nie jest normalne, ze mi nie dziala"

Albo rybki albo akwarium. No widocznie jest normalne skoro sam napisales, ze ponowne pobranie nostale se ci pomoze. Sciagnij jeszcze raz.

70hs.png
Opublikowano

@up

Bo to nie jest normalne że mi nie działa.

@down

Nie miałem zamiaru czasu marnować czas na pobieranie ale dobra.

Cls.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Musisz po prostu to przeinstalować, bo ja zawsze w takich przypadkach to robiłem, czemu nie warto spróbować? coś ci się stanie? nie, im nadal czekasz na rozwiązanie odpowiedzi tym bardziej marnujesz czas, a byś już sprawdził czy ci zadziała za pomocą resintall.

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

to co upy nic innego nie pomoze ale jestes dziwnuy ze to piszesz jak wiesz jak to rozwiazac nigdy nie widzialem takich ludzi

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...