Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]Błąd z serwerem

Shress

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziwny problem z serwerem terraria. Założyłem serwer (Na comodo unite), żeby grać z kumplem. Niestety na ten serwer moge wbić tylko ja, bo gdy on chce wbić to po wpisaniu portu i hasła, coś zaczyna mu sie wolno ładować i gdy dojdzie do 100% to sie nic nie dzieje. Co zrobić aby ten kolega mógł wbić na serwer. :3

Opublikowano

Hm skoro mu się ładuje to widocznie porty są ok. Jednak coś dalej blokuje dostęp, może jakiś firewall lub antywirus. Spróbujcie powyłączać i zobaczcie czy zadziała.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Firewall miałem wyłączony, ale nie miałem wyłączonego antywirusa. Zaraz zobacze to napisze. Wyłączyłem firewalla i mi powiedział, że pisze mu :

Milan is already on this serwer

Opublikowano

Firewall miałem wyłączony, ale nie miałem wyłączonego antywirusa. Zaraz zobacze to napisze. Wyłączyłem firewalla i mi powiedział, że pisze mu :

Milan is already on this serwer

To znaczy, że Milan jest już na tym serwerze. W konsoli wpisz /kick Milan i wtedy niech spróbuje wbić. A jak nie to wyłącz i włącz serwer i jeszcze raz spróbujcie.

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...