Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orange vs. play

Sevano

Orange vs. play  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. Orange vs. play

• Orange
      12
    • Play
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orange-Lepsze gówno od gorszego gówna-play, Orange przynajmniej ma więcej zasięgu i tańsze połączenia

Opublikowano

Orange.

Trochę lepszy zasięg, tańsze połączenia, lepsze pakiety na kartę.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

dawniej oczywiście orange teraz play
orange:

+pakiety sms po 1gr

+tanie pakiety rozmów

-bardzo drogie pakiety internetowe

play:

+do wyboru do koloru

+pakiety dobre dla każdego i można zmieniać kiedy chcemy
-konto musi być aktywne(środki na koncie) aby działał pakiet

wipek.pl

Opublikowano

play

darmowe sms w sieci

darmowy internet

tanie sms do innych sieci

miałem orange kupiłem starter play. nie żałuję

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Miałem orange, ale zmieniłem. Dla mnie jest to straszny badziew. Nie miałem w ogóle zasięgu, musiałem latać po całym domu żeby znaleźć zasięg, a jak zmieniłem na plusa to od razu miałem zasięg wszystkie kreski. Jedynie uzasadniłem Ci orange, bo Play nigdy nie miałem

P.S - orange ma dużo pakietów do wyboru.

2ufgk6u.png

Opublikowano

orendż, bo ma pakiet 1k minut za dyh3

<3

░░░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░
░░░░░.░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄░░░░
░░░░.░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░.░░░
░░░.░░░░░░▄..▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░░.░░
░▄▀▒▄▄▄▒░.▀▀▀▀▄▄.░░░..▄▄.░░░░.░
.░▒.▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░.░░░▒▒▒▒▒░.
.░▒.░.▀▄▄░░░░░.▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒.
░.░▀▄░.▄░.▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░.░░.░
░░.░░░▀▄▀.▄▄░.▀▀▀▄▄▄▄▀▀.▀..░.░░
░░░.░░░░..░░▀.▄▄▄.▄▄.▄....░.░░░
░░░░.░░░░▀▀▄░.░░░.░.▀......░.░░
░░░░░▀▄░░░░░▀▀▄▄▄.▄.▄.▄.▄▀░░.░░
░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░▒░░░.░
░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░.░
░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░░░░.░░

http://trolled.fwl.pl/9.php

Gość kamil40013
Opublikowano

Co do internetu mobilnego:

Jeśli chodzi o zasięg to trudno powiedzieć zależy gdzie go będziesz używać. Przed kupnem radzę sprawdzić zasięg na mapie zasięgu:

Pamiętaj żeby przełączyć na "Internet Mobilny" na mapie zasięgu

Play:

http://internet.play.pl/maps/map

Orange:

http://zasieg-orange.wp.pl/?ticaid=110102

Według mnie Orange ma lepszy zasięg niż Play. Ale zawsze możesz dokupić antenę zewnętrzną. Polepszy ona zasięg. Tyle ci chyba wystarczy. Ceny , ilość transferu itd. możesz porównać na stronach Play i Orange.

Opublikowano

Powiem tak . Zadna siec nie jest godna uwagi . Lecz w oragne sa ciekawe promocje xD Ale jesli patrzac na promocje to Plus ma dobre xD

BUM

Gość kamil40013
Opublikowano

Zamieszczę jeszcze filmik w którym koleś testuje internet w Play może pomoże ci to w dokonaniu wyboru

Opublikowano

Myślę, że mogę odpowiedzieć na temat ze względu na duże doświadczenie w związku z tymi dwoma firmami.

W tej chwili jestem w sieci Play i jest mi dobrze, ale niegdyś teraźniejszy numer znajdował się w Orange. Na szczęście przeniosłem z Orange telefon i to było najlepsze posunięcie. W Orange dostałem niegdyś ofertę na trzy lata na telefon o wartości 500 zł w abonamencie 25 zł. Tak super fajnie, ale nie wiadomo czemu rachunki przychodziły po 300 zł. Pewnego dnia poszedłem do Orange i powiedziałem, że jest coś tu nie tak, że takie rachunki przychodzą jak nigdzie nie dzwonię, ani nic. Okazało się, że to był ich błąd.... Teraz mam telefon w Play'u Sony Xperia Neo Vw abonamencie 70 zł. Rachunki przychodzą po 120-150 zł, co też nie jest fajne. Teraz polecam Ci kupić telefon na kartę i nie mieszać się w żadne umowy...

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Play.

Jak macie słaby zasięg to tak trudno połączyć się z Plusem/Orange po roaming'u ;f ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...