Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZofaMt2 [PvP][HAMACHI]

damian1424

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam, GA Z kolegami w eq navi latają i to takie nieogary że japierdole. ;/

@edit Sorrki to nie na tym temacie napisalem serwer Spoko i GM'owie tez Zapraszam :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Nie Polecam, GA Z kolegami w eq navi latają i to takie nieogary że japierdole. ;/

Kolego, [GA] to jestem ja, nick w grze [GA]uktar i jakoś nie sądzę, że biegałem z eq navi i powtórzę to jeszcze raz na serwerze nie ma eq navi !

Opublikowano

Kolego, [GA] to jestem ja, nick w grze [GA]uktar i jakoś nie sądzę, że biegałem z eq navi i powtórzę to jeszcze raz na serwerze nie ma eq navi !

Sorry Pomylilem Się z Tematami.. Serwer zajebisty jak dla mnie :)

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Ludzie co wchodzą na serwer to się ich nie wybiera, nie ma serwera na których nie ma "dzieci".

Co do GM'ów to oni są tylko na test oprócz [GM]Smile. Widząc po SS'ach która dałeś widzę, że się nie sprawdzają i poniosą konsekwencję w postaci odjęcia im GM'a.

Mnie akurat w tym czasie nie było na kompie i nie mogłem tego kontrolować.

Co do eventów to serwer stoi wystarczająco żeby zrobić dobre eq i zrobić konkurs pvp.

Zapowiedzi eventów nie ma, no cóż, nie mam aktualnie forum ale będzie w swoim czasie.

Co do @up zapewniam, że nikt nie ma eq z navi, nikt nie ma do niej dostępu, tylko ja.

Wejdę na serwer spowrotem ^^ Co do tych eventów, można jakoś zapowiadać w grze, lub na stronie w kalendarzu ;)

cgbz.jpg

Opublikowano

Nie polecam chociaz [GA]uktar wydaje sie ogarniety ...

1 . Event ox na ktorym [TGM]SiVy szukal ponad 30 minut bardzo latwych komend ,id ...

2. Event ''bron npc'' cos w tym stylu ... Po 30-40 minutach gdy event sie zakonczyl mialem dostac losowa lub wybrana nagrode ale jak to ''[TGM]'' nieznal id wiec troche mu zeszlo.

Po 10-15 minutach nawet nie zobaczylem nagrody a [TGM]Sting napisal ze idzie , nawet do mnie nie napisal tylko poprostu mial juz wyje**** i zawinal dupe .

Pare ss robione na szybko ale jak dla mnie cos tam daja :

http://scr.hu/0i3c/4ukan

http://scr.hu/0i3c/hmjxv

http://scr.hu/0i3c/34h61

Opublikowano

1 . Event ox na ktorym [TGM]SiVy szukal ponad 30 minut bardzo latwych komend ,id ...

2. Event ''bron npc'' cos w tym stylu ... Po 30-40 minutach gdy event sie zakonczyl mialem dostac losowa lub wybrana nagrode ale jak to ''[TGM]'' nieznal id wiec troche mu zeszlo.

Po 10-15 minutach nawet nie zobaczylem nagrody a [TGM]Sting napisal ze idzie , nawet do mnie nie napisal tylko poprostu mial juz wyje**** i zawinal dupe .

Pare ss robione na szybko ale jak dla mnie cos tam daja :

http://scr.hu/0i3c/4ukan

http://scr.hu/0i3c/hmjxv

http://scr.hu/0i3c/34h61

Kolega już poniósł tego konsekwencje i stracił GM'a i mam nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy,

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dlaczego jak wybrałem postać przy logowaniu to mi wywala znowu do logowania? ;/

Ściągnij clienta, jeśli masz clienta wyjdź całkowicie z gry i wejdź jeszcze raz i powinno pomóc, jeżeli nie pomogło napisz mi na hamachi ([GA]uktar)

Opublikowano

Ściągnij clienta, jeśli masz clienta wyjdź całkowicie z gry i wejdź jeszcze raz i powinno pomóc, jeżeli nie pomogło napisz mi na hamachi ([GA]uktar)

pomogło, dziękówa! :)

NIEPOKONANY, NASZ GÓRNIK ZABRZE KOCHANY !!!!!!!!!

grnikzabrze.png

Opublikowano

Aktualnie jestem na wyjezdzie, wiec nie moge kontrolowac co sie dzieje na serwerze.

Obiecuje, ze jak przyjade zajme sie serwerem, nie bedzie opier...dzielania, eventy bd jasno zapowiadane, wszystko w jak najlepszym porzadku zostanie postawione na nogi.

Mozecie byc pewni, bynajmniej z mojej strony, ze dotrzymam slowa i ogarne serwer i wszystko, co akurat bd trzeba.

Pozdrawiam, [GM]Syn3k.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Aktualnie jestem na wyjezdzie, wiec nie moge kontrolowac co sie dzieje na serwerze.

Obiecuje, ze jak przyjade zajme sie serwerem, nie bedzie opier...dzielania, eventy bd jasno zapowiadane, wszystko w jak najlepszym porzadku zostanie postawione na nogi.

Mozecie byc pewni, bynajmniej z mojej strony, ze dotrzymam slowa i ogarne serwer i wszystko, co akurat bd trzeba.

Pozdrawiam, [GM]Syn3k.

Przepraszam, lecz wylecisz z team :P

Serwer zostaje zamknięty.

Wystartuje za 3 dni.

Przepraszamy, lecz konta zostaną skasowane, ponieważ chce poprawić cały serwer. Uktar ma bardzo dobre parametry, więc można stworzyć na nich dobry serwer, a ze względu, iż jest początkujący, to nie za bardzo zna się na tym. Obiecujemy, że na serwer zostanie wprowadzony boss run, ciekawe questy, których nie ma na mpc, poprawimy ekwipunek, nowy ulepszony client.

Wszyscy GM wylecą z team. Nie chcemy osób, których nie znamy. W team będą tylko zaufane osoby.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przepraszam, lecz wylecisz z team :P

Serwer zostaje zamknięty.

Wystartuje za 3 dni.

Przepraszamy, lecz konta zostaną skasowane, ponieważ chce poprawić cały serwer. Uktar ma bardzo dobre parametry, więc można stworzyć na nich dobry serwer, a ze względu, iż jest początkujący, to nie za bardzo zna się na tym. Obiecujemy, że na serwer zostanie wprowadzony boss run, ciekawe questy, których nie ma na mpc, poprawimy ekwipunek, nowy ulepszony client.

Wszyscy GM wylecą z team. Nie chcemy osób, których nie znamy. W team będą tylko zaufane osoby.

Pozdrawiam

Popieram. Na serwerze jest trochę błędów i bugów, ale zostanie to wszystko naprawione, tylko potrzebujemy trochę czasu. Dlatego serwer będzie działał z powrotem za około 3 dni.

Z góry dzięki za wyrozumiałość ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czekam ;) tylko daj w prezce jakiś system ulepszania bo lipa jak nie ma zabawy z paleniem ;D

OWSLA-530x200.jpg

Opublikowano

Fajny admin ale lipny serwer.

Wczoraj miałem fajne powitanie od Teamu, ledwo co do kółka doszedłem to już był ded <_<

GA miał poprawiać serwer, zamiast tego woli się bawić w M1. :mellow:

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Serwer wydaje się być fajny, lecz nie wbiję bo nie lubię hamachi :)

To po co spamujesz?

Na serwerze zawitam dopiero po poprawkach, powodzenia z serwerem!

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ja trochę za bardzo chwaliłem ten server. Był naprawdę bardzo dobry...

No ale wszystko co dobre się szybko kończy!
Nie polecam grac i robic nowego eq bo będzie cofka = cała praca na nic !!!

Może i uktar ogarnięty ale reszta nie.. ([GM]Sting był nawet spoko)

Naprawdę zle rzeczy się stanął z tym serverem :(:( :(:( :(

Opublikowano

Spokojnie :)

Nie martwcie się tak bardzo o eq.

Zdobędziecie je bardzo szybko.

Cofka jest z powodu, że niektóre przedmioty mogą zostać zmienione, usunięte, a nie chcemy, żeby później były problemy, że Wam eq poznikało.

250lvl i tak będzie na start, więc spokojnie.

Opublikowano

pewnie nie bo taki serwer to w 3~6 dni stawisz :)

Sorry, ale to nie będzie gotowiec :)

Ale spokojnie, za 3-4 dni będzie start :)

Wprowadzamy nowy system ulepszeń, tzn 4-5zbroi, 4-5broni, oraz po 1 epickim hełmie i po 2 rodzaje biżuterii.

Wprowadzamy ciekawe questy, które umilą grę.

Nie zdradzę więcej nowości, o wszystkim dowiecie się na starcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...