Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] XenoXMT2

Szymix98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj rano wchodzę na konto i bezproblemowo udało mi się zalogować. Za ok 5 min wychodzę i wchodze jeszcze raz, ale się nie da, ponieważ pisze nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło. Ale na inne konta loguje się bez problemu.Co mam robić...Czy to może być jakiś błąd, jakieś prace konserwacyjne i wszystko wróci do normy?Wczoraj nie działała stronka serva. Olałbym sprawę gdyby to konto nie było cenne..Ale mam na nim woja 203 lvl z dobrym eq.Proszę o pomoc...

Opublikowano

Może zmiana hasła Ci pomoże lub ktoś mógł się wbić do bazy i się bawić chociaż wątpię.

Spróbuj zmiany hasła skoro inne konta działaja to dziwny problem.

Opublikowano

ok spróbuje, pisałem też do supportu ale nwm czy coś z tym zrobią, a normalnie pierwszy raz wchodzilem.I za 5 min te same passy i nie da się wejśc.

Opublikowano

No rozumiem i dobrze,że zgłosiłeś tę sytuację do supportu lecz nie sądzę by szybki był odzew. Tak jak mówiłem najszybciej zmienisz sam.

Opublikowano

Może nie do tematu. Ale jak pisałem do supportu komentarz to widziałem, że inne kommy były w chmurce na szary kolor, a jeszcze inne na ciemnozielony. Jak napisałem to wyświetlił się komentaż jako szary, po 5 h pojawił się jako ciemnozielony.Ma to jakiś związek, może te na zielono są rozpatrywane, a te na szaro nie . Może zły temat wybrałem do tego ale jeśli by ktoś wiedział, proszę o odpowiedz. Postaram się nagrodzić Was lajkami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam też mam ten problem i też mam Windows XP. Mam Xenox;a na Pendrive i chciałem sobie pograc a tu błąd co ma kolega ze ścieżką i nie wiem co mam zrobic. Zaporę wyłączyłem a mam AntyVirusa "AVG" Proszę o pomoc co mogę zrobic. Mój nr. GG: 12548474.

Opublikowano

1. Skoro nie znasz kodu, to za pewne Ci zmienili passy, bo zostawiłeś eq - oszukali cię po prostu

2. Z tego co wiem to nie ma suportu gry XenoxMT2 - jest tylko support forum - więc raczej Ci nie odpowiedzą.

3. Skoro inne konta Ci działają to nie jest problem z serwer bądz klientem więc raczej opcja 1

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...