Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][info] Nowy patch w BFH co o tym sądzicie?

kurvvawa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma żadnego nerfa legita. Wkrótce to naprawią.

mam nadzieje ze w miarę możliwości szybko to naprawią. a nie tak jak z sg w pistoletach na mandosach ;/

Opublikowano

Wkońcu się zaczeli trochę interesować ;p I ten nowe rzeczy też fajne ciekawe co to za seria będzie czy to do dej z tymi nowymi robotami?

Opublikowano

Naprawiać kurwa Punkbuster!!!! A nie takei gówna dawać!!!!

beztytuueyr.png

Pomogłem? Daj lajka :D

Opublikowano

ten patch jak zwykle nowe stroje i to wszystko to co najważniejsze nadal nic nie daje grałem dziś i nic moim zdaniem nic się nie zmieniło a wręcz wkur*iło gdy debile z hackami strzelają do komandosa na ninja aż szkoda gadać K/D 0 do 4 żal mi takich ludzi -.-

11793260_452992293.jpg

Opublikowano

Wkońcu się zaczeli trochę interesować ;p I ten nowe rzeczy też fajne ciekawe co to za seria będzie czy to do dej z tymi nowymi robotami?

dodadzą jeszcze maski na twarz

Naprawiać kurwa Punkbuster!!!! A nie takei gówna dawać!!!!

:D tu nic nie poradzimy oni musza to zrobić

Opublikowano

nerf leg it zrobili przypadkowo i jutro mają to naprawić

U mnie wszystko tak samo działa jak przed update, nie mam żadnego nerfa na gunnerze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ten LEG IT wkurza ... Wiele graczy zgłosiło to, ja również. Najgorzej z Kniferami - nie chodzi mi o tych nowych graczy, ale o bardziej doświadczonych. Podbiegnie, a ty się denerwujesz ... RPG ratuje. Oby to jutro naprawili ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

pytam sie bo mam pancerniszczyciela , lecz nie chcce mi sie odpalać gry , więc pytam sie was

@ Kondzio widze ze w szkole jesteś jednym z najbardziej utalentowanych uczniów prawda

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

kondzio naucz sie polskiego nie uku. Tempy jestes czy hory?

co prawda kondzio nie pisze zbyt dojrzale , lecz ty tez nie jestes idealny marcinku :) Chory jak już a nie "hory"

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

Nie znerfili.

Jednak zmienili więc wprowadziłeś go w błąd.

"Lowered the rate of fire on Mk1 Bad Boy and Panzerhunter 39 to make up for Packin’ upgrades" czyli Zmniejszono szybkostrzelność w Mk1 i Panzerniszczyciel, aby zrównoważyć efekt jaki daje modyfikacja ładunek.

Opublikowano

Jednak zmienili więc wprowadziłeś go w błąd.

"Lowered the rate of fire on Mk1 Bad Boy and Panzerhunter 39 to make up for Packin’ upgrades" czyli Zmniejszono szybkostrzelność w Mk1 i Panzerniszczyciel, aby zrównoważyć efekt jaki daje modyfikacja ładunek.

Pomyliłem się, dopiero po jakimś czasie zauważyłem że troche wolniej strzela.

Dobrze że obrażeń nie zmniejszyli.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zmienili, teraz większy sens ma powiększony magazynek.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Pomyliłem się, dopiero po jakimś czasie zauważyłem że troche wolniej strzela.

Dobrze że obrażeń nie zmniejszyli.

Pożyjemy chwilę to i dmg pewnie zmienią. :/

Opublikowano

Pożyjemy chwilę to i dmg pewnie zmienią. :/

Raczej nie zrobią tego. Gdyby ta broń miała obrażenie takie jak np. M95 itd. i 1 amunicji to nikt by tej broni nie kupił.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Lista zmian w nowej wersji gry (1.101.244866.0):

• [Nowość] Nowa tematyczna zawartość została dodana do klienta gry. (Do graczy przeszukujących pliki: Prosimy o niezamieszczanie na forum informacji o nieopublikowanych jeszcze przedmiotach)
  • [Poprawka] Naprawiono błąd powodujący zawieszanie gry występujące przy zdarzeniach onPlayerRemoved oraz onPlayerJoinedFromQueue
  • [Poprawka] Zmniejszono
    szybkostrzelność w broniach Mk1 "Łobuz" i Panzerniszczyciel 39, aby
    zrównoważyć efekt jaki daje modyfikacja Ładunek.
  • [Poprawka] Dodano możliwość wyświetlania różnych cen podczas kupowania modyfikacji.
  • [Poprawka] Teraz będą się wyświetlać poprawne ikony umiejętności.
  • [Poprawka] Animacja postaci nie powinna się już zacinać podczas przywoływania Kieszonkowego Czołgu.
  • [Poprawka] Poprawiono
    wiadomość o błędzie wyświetlającą się przy próbie dołączenia do
    znajomego, grającego na serwerze z ograniczonym poziomem.
  • [Poprawka] Usunięto ikony zastępcze dla misji w kliencie gry.
  • [Poprawka] 6. Zmysł i Oznaczenie Celu będą teraz poprawnie pokazywać wrogów za przeszkodami, których wcześniej nie pokazywały.
  • [Poprawka] Teraz grając Komandosem i strzelając z alternatywnego trybu ognia w pistolecie będzie się wychodziło z trybu Ukrycia
  • [Poprawka] Hełmy Astronauty i Kosmonauty nie będą już przenikać w klatkę piersiową bohatera.
  • [Poprawka] Efekt blasku/bąbelków powietrza przy Kosmicznych Hełmach będzie teraz widziany przez innych graczy.
  • [Poprawka] Gracze powinni teraz móc za każdym razem anulować dołączanie do serwera.
  • [Poprawka] Telemetria Punkbustera będzie ponownie działać.
  • [Poprawka] Twarz Bohaterów nie powinna być już zniekształcona po wykonaniu pozy Uderzenie Krzesłem.
  • [Poprawka] Inni gracze będą teraz widzieć pozę Zabawa Rakietami.
  • [Poprawka] Teraz podczas gry powinno wyświetlać się zdjęcie bohatera gracza, zamiast czyjegoś innego.
  • [Poprawka] Dodano środki
    zmniejszające możliwość wystąpienia błędu powodującego podwójne
    uruchamianie przybliżenia przez celownik optyczny.
  • [Poprawka] Dodano środki zmniejszające możliwość wystąpienia błędu nieskończonego ładowania mapy.
  • [Poprawka] Poprawiono działanie przypisywania klawiszy Shift i Caps Lock w języku niemieckim.
  • [Poprawka] Poprawiono napis „Wyczerpane” w języku rosyjskim.
  • [Poprawka] Pomocna Czapka Kringle'a (Brązowa) będzie teraz miała brązową ikonę, a Pomocno-Farbująca Czapka Kringle'a beżową.
  • [Poprawka] Poprawiono wiadomość o błędzie wyświetlającą się przy próbie dołączenia do znajomego, który już nie gra.
  • [Poprawka] Teraz w trybie
    Bohater Wzgórza będą przyznawane poprawne nagrody za zwycięstwo w
    przypadku, kiedy przeciwna drużyna opuszcza serwer lub ma
    niewystarczającą liczbę graczy.
  • [Poprawka] Teraz będzie się
    wyświetlać prawidłowa informacja, podczas gry w trybach Zdobądź Flagę i
    Bohater Wzgórza na serwerze nierankingowym.
  • [Poprawka] Poprawiono napis „Anuluj” w języku holenderskim.
  • [Poprawka] Poprawiono wyświetlanie polskich znaków w zakładce Misje.
  • [Poprawka] Przywrócono ikonę XP w misjach, w których nagrodą są PD.
  • [Poprawka] Poprawiono jakość dźwięków podczas pływania.
  • [Poprawka] Naprawiono zachodzenie tekstu na siebie przy opisie póz w grze.
  • [Poprawka] Poprawiono napisy występujące przy instalacji w językach innych niż angielski.

Lista zmian na stronie:

• [Nowość] Nowy wygląd Pazura.
  • [Poprawka] Przycisk „Nowy Temat” jest teraz widoczny na forum, podczas kożystania z języka portugalskiego (brazylijskiego).

źródło http://www.battlefieldheroes.com/pl/forum/showthread.php?tid=405495&pid=5607905&utm_campaign=socom-bfh-a#pid5607905

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...