Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ezreal AP ?

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zamiar kupic Ezreala ale mniejsza o to

Od kogos usłyszałem ( i to w sumie nie raz ) Ze Ezreal pod Ap jest zajebisty i te rzeczy

czy ktoś umiałby to jakoś sensownie uzasadnić dlaczego ? Może głupie pytanie ale nie wyobrazam go sobie pod ap -.^

Opublikowano

Grałem nim z 5 sec temu pod ap i nie jest zły. Wszystkie skille mają przeliczniki w ap, ale kwintesencja zajebistości tkwi w ulti. 2 razy jebłem tak że 2 kille zrobiłem samym ultem, później wpadła quadra :D

Opublikowano

Ez pod ap nie jest dobry, nawet sam riot napisał, że zależy im, żeby gracze grali nim jako ad carry niz jako ap carry. Pozatym dostał nerfa na ulta przez co jest słabszy pod ap. Kiedyś ez jeszcze mógłbyć pod ap bo W było o wiele lepsze, większy range, debuff itp. teraz wg. mnie ez tylko ad

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@UP, a na ad ma niby jakiś kosmiczny dmg z W?

wg. mnie ez na ap jest dobry :) jak przypieprzy z ulta to klękajcie narody ;3

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

zalezy tez na kogo trafisz na midzie, kiedys na rankedzie (1700+elo) gralem mecz przeciwko ezrealowi ap, ale nasz mider sie przestraszyl a ja mialem wybranego shena - zamienilismy sie liniami, ja poszedlem shenem na mida, to byla miazga, nic nie mogl zrobic, ledwo co farmil... ez to ogolnie dosc papierowy champ, ale nie przecze, z ult ap ez ma duzo wiekszy dmg niz ad. ale czy w late game jest lepszy od ad? tego nie twierdze :P

Opublikowano

lol ez ap pros , kupuj sheen i potem zmore licza ,rabadon ,krysztal rylai. Miazga +miecz pistolet jak najszybciej po liczu.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Ezreal pod ap jest dobry, a zwłasza jak walisz z ulta. Osobiście dla początkujących preferuje ezreala pod ad ponieważ gdy ktoś pierwszy raz gra tą postacią i wie że powinno się go budować pod ad to go buduje i wie czym gra, a jak gra pierwszy raz i na dodatek pod ap to nie wie jak się tym gra i bd się denerwował jak nie ogarnie go w early i bd feedował w late. A więc: ogarniasz ezreala ? - rób go pod apc, Pierwszy raz nim grasz ? - rób go pod adc. To jest tylko moje zdanie ;)

Opublikowano

ez ap w dobrych rekach robi duzo. Czyt. ulti rzucone w tf na 4-5 odob, tf wygrany, gg easy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...