Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem dotyczący darmowych SM

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę od początku wczoraj http://www.mpcforum.pl/topic/746142-tut-jak-zmienic-ip-poprzez-hide-my-ip/ z tej stronki pobrałem i wgrałem program do zmiany ip i zrobiłem wszystko tak jak tam jest pokazane w wtedy chyba mam IP Amerykańskie już Tak.? a więć otwieram Google Chrome wpisuje metin2.pl loguję się na stronkę kilkam darmowe SM to jak mam inne IP i kraj już powinien być Stany Zjednoczone Tak.? a jest dalej Polska więc zmieniam na Samtany i jest tam sponsorPay i Super Rewards klikam SR i są tam tylko 3 reklamy których nie idzie zrobić a u innych jest parę więc co mam zrobić aby kraj od początku był Stany Zjednoczone Co mam zrobić Daje Lai'ki Za dobre odpowiedzi ;)

sygna_player.gif

Opublikowano

Wchodzisz na Polskim IP. wykonujesz reklamy ,które były tam,później zmień na amerykańskie.

Może to pomoże.

tyle że jak na Polskim wchodzę to nie ma Super Rewards a jak biorę sponsor pay to nie ma darmowych reklam ...

sygna_player.gif

Opublikowano

Pobierz przeglądarkę TOR i z listy kilku tysięcy propozycji wybierz amerykańskie IP z najszybszym łączem. Wpisz w przeglądarkę Super Rewards, zarejestruj konto i wtedy próbuj. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...