Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Dark Login

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, program umożliwia szybkie zalogowanie na konto, wystarczy tylko go uruchomić.

Instrukcja:

1. Przy pierwszym uruchomieniu pojawi się okienko przedstawione na SS poniżej.

2. Wpisujemy kolejno login, hasło i serwer.

3. Klikamy zapisz.

4. Teraz wystarczy kliknąć na ikonę programu i po chwili jesteśmy zalogowani.

5. Jeżeli chcemy usunąć lub zmienić dane, wystarczy przytrzymać klawisz "Shift" i uruchomić program.

6. Jeżeli chcemy mieć szybki dostęp do kilku kont, to kopiujemy program i zmieniamy jego nazwę na inną.

Screen:

511b7134640aa.png

Download:

Klik

Skan:

Klik

obraz24.png

Opublikowano

kurwa to nie lepiej przeglądarke włączyć + zapewne po tym będzie czyste konto :)

Nie będzie czyste konto -.-. Dodatkowo tutaj szybciej się logujesz...

Opublikowano

tak kurwa

hshashaahasha Autor programu to niezły gość
(vSteer processe error) I HUJ :D haha Miłej zabawy z programem tych co to pobiorą :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

@UP Ale głupoty pieprzysz, może masz zwalony sprzęt i tyle, u innych żaden error nie wyskakuje. Nawet tutaj nie pisz, bo nikomu konto nie zginęło, a już na 100% nie przez korzystanie z tego programu.

obraz24.png

Opublikowano

@UP Ale głupoty pieprzysz, może masz zwalony sprzęt i tyle, u innych żaden error nie wyskakuje. Nawet tutaj nie pisz, bo nikomu konto nie zginęło, a już na 100% nie przez korzystanie z tego programu.

Przeskanuj ;_; programem od V.I.R.U.S'a :)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Przecież masz skan na VirusTotal -.-.

Kiedy Ci ten błąd wyskakuje? Jak klikasz zapisz, czy jak chcesz już się zalogować? Jaką masz domyślną przeglądarkę i jaki system?

obraz24.png

Opublikowano

Kurwa czy ty mnie słuchasz? :)

To że przeskanowałeś Virustotal'em :) to nic nie znaczy uwierz Kiedyś już był temat o tym na żuku(z'yk)
Poproś V.I.R.U.S'a o program do skanu pseudo programów do DO on specjalnie taki zrobił .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

To sam go sobie poproś, ja wiem, że mój program jest czysty, a jak ty masz jakieś chore wątpliwości to nie mój problem.

Po prostu nie wypowiadaj się jak nie wiesz.

obraz24.png

Opublikowano

I po co coś takiego? Żeby zaoszczędzić kilka sekund podczas logowania mam ryzykować bezpieczeństwo mojego konta? Ja dziękuje za takie ułatwienie, które moim zdaniem nie jest bezpieczne. Później wszyscy będziecie płakać, że konto "zniknęło" o.O

Gra- DarkOrbit

Serwer- PL1

Bot- Tak

Opublikowano

Kolejny, nie chcesz nie pobieraj... Chciałem dobrze, to nie bo się jakiś idiota przyczepi, dla mnie ten program to jest ułatwienie. Jakoś nikomu od innych moich programów konto nie zginęło. "Później wszyscy będziecie płakać, że konto "zniknęło" O.o". Nikt nie będzie płakać, więc zamknij się, skoro nie miałeś jaj żeby skorzystać.

obraz24.png

Opublikowano

kurwa to nie lepiej przeglądarke włączyć + zapewne po tym będzie czyste konto :)

Możesz nie obrażać Overa ? To jest jeden z uczciwszych forumowiczów...

PS Over zmień ikonkę bo hasbro pozwie cię :D

1.jpg

Opublikowano

Eh program nawet użyteczny, ale nie dla wszystkich. Ja niestety nie lubię zaśmiecać kompa czymś co mogę zrobić sam np. w przeglądarce. Ale rozwieje wątpliwości innych forumowiczów. Program przeskanowałem 3 anti-virusami (eset smart security, darmowa wersja avasta i AVG) Ogólnie sam skan esetem mi wystarczył ponieważ ufam dla tego anti-virusa ;] Ale nawet tamte (dla mnie) badziewka nic nie wykryły.

Jak na razie konto mi nie zniknęło i nie powinno.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Eh program nawet użyteczny, ale nie dla wszystkich. Ja niestety nie lubię zaśmiecać kompa czymś co mogę zrobić sam np. w przeglądarce. Ale rozwieje wątpliwości innych forumowiczów. Program przeskanowałem 3 anti-virusami (eset smart security, darmowa wersja avasta i AVG) Ogólnie sam skan esetem mi wystarczył ponieważ ufam dla tego anti-virusa ;] Ale nawet tamte (dla mnie) badziewka nic nie wykryły.

Jak na razie konto mi nie zniknęło i nie powinno.

to się nazywa kulturalna wypowiedź. koniecpolski nie podoba się nie śmieć tematu i nie obrażaj ludzi, skoro i tak nie masz racji...

@ps co ty tak kolorkami piszesz? Chcesz się wyróżnić czy co?

4758463064.png

Opublikowano

Odwalcie sie od niego, dla mnie program bardzo przydatny, nie chcesz - nie pobieraj. Sądząc po programach GameOverMana nigdy nie umieszcza w nich keyloggerów ani programów szpiegujących.

Jak wejde na laptopa to dam lajka i pobiore.

Opublikowano

Ja pierdole widze że to forum jeszcze bardziej schodzi na psy !
GameOverMan to zajebisty gościu i nie wierze żeby w tym programie był jakiś keylogger czy coś ! :D
Jak kurwa nie pasuje to zróbcie sobie sami taki program ! :D
Widzę że tutaj już nie ma sensu nic wstawiać bo zaraz hejt :D
Over nie przejmuj się bo tutaj większość to banda kretynów :D
Mam nadzieje że zaniedługo powstanie jakiś osobny dział tylko dla osób zaufanych itd.

Pozdro :D

Opublikowano

Tylko hejtowac potraficie. jak się wam program nie podoba to spierdalać.

Avast to nie antywirus... avast to program który zamula system :x lepszy już od tego gówna jest comodo, kaspersky, avg, nod. ;3

Opublikowano

Tylko hejtowac potraficie. jak się wam program nie podoba to spierdalać.

Bez wulgaryzmów i więcej kultury na forum... a co do programu to AVAST go blokuje jako szkodliwe oprogramowanie a więc to jakaś dodatki ma
Opublikowano

Bez wulgaryzmów i więcej kultury na forum... a co do programu to AVAST go blokuje jako szkodliwe oprogramowanie a więc to jakaś dodatki ma

<_<

Przy KBocie też pokazuje jakiś syf i.. ? Jakoś używacie.

Program fajny ale i tak lepsze logowanie przez WWW.

Hejterzy tylko umieją wykonywać swoją robotę jednak nawet czegoś takiego jak ten program by nie zrobili.

Opublikowano

"Jakieś dodatki ma", to Ty chyba nie masz pojęcia jak działają takie programy? Poza logowaniem nie ma tam nic. Ja też mam AVAST'a i jakoś mi nie pokazuje nic, poza niskim rozpowszechnieniem pliku... Oto SS, przy większości programów, które są mniej znane tak jest, to nie oznacza, że siedzi tam jakiś wirus albo inne badziewie.

511d29e9e6f40.png

obraz24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...