Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiilka pytan od nowicjusza

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam kilka pytan

Z jakiej nacji sa czolgi nalepsze?

Co to puton co on daje?

Co to klan i co on daje?

@edit

I jak sie zdobywa te doswiadczenie na wymiane?

Opublikowano

hmm co do nacji to każda dobra i każda ma swoje + i -

Co do plutonu do grupa czołgów (1-2 osoby (bez premium) lub 3 osoby w załodze (premium) )

Klan to duży zbiór osób można grac przeciwko klanom lub pisać na wspólnym czacie umawiając się na pluton itd.

signature@502084303-mmxxl123@eu@0@1@1101
Opublikowano

Nie ma najlepszej nacji w grze. Musisz próbować kilku i obczaić w której gra Ci się najlepiej.

Do grania w plutonie możesz zaprosić kolegę lub dwóch jeżeli masz premium. Będzie was zawsze wrzucało do tych samych bitew, wiec po prostu będziecie razem sobie grac :)

Klan to kilkanaście lub wiecej osób które razem mogą grać wojny klanów, umawiać się na kompanie oraz plutony. Identyczna rzecz jak gildie i sojusze w innych grach mmo :)

Żeby zdobyc doswiadczenie na wymianę musisz mieć czołg elitarny (taki na którym zbadane jest wszystko) lub premium. One same zbierają doświadczenie które można wymieniać później za golda

Opublikowano

1.Daje możliwość gry z kolegą/koleżanką.Jeżeli masz konto premium to w 3o soby.

2.Klany są zorganizowanymi społecznościami graczy, których celem może być wspólne wykonywanie misji bojowych lub gra dla czystej przyjemności. Tylko klany mogą przejmować terytoria na mapie Wojen Klanów i czerpać z tego korzyści, nawiązywać układy dyplomatyczne, formować sojusze oraz brać udział w turniejach klanowych i bitwach w ramach Wojen Klanów. Członkowie klanów są towarzyszami broni, walczącymi ramię w ramię, dzielą między sobą słodycz zwycięstwa oraz gorycz porażki. (Ze strony wota)

3.Na początek polecam niemcy/rosja

4.Kiedy wymaksujesz dany czołg będziesz wtedy zbierał doświadczenie które będziesz mógł wymienić na wolne.

Opublikowano

A co myslicie o rozbudowie czolgow na maxa? Mam na mysli 2--4 tier.

Tzn? Najlepiej każdy czołg robić na maxa.

Ale jak wolisz.Niektórzy nie odblokowują wszystkiego by szybciej dojść do następnego czołgu.

Opublikowano

Tzn? Najlepiej każdy czołg robić na maxa.

Ale jak wolisz.Niektórzy nie odblokowują wszystkiego by szybciej dojść do następnego czołgu.

to znaczy ze mam teraz 3 czolgi 2 tier, i nie wiem czy szybko do 3 tiera dozyc i wtedy go na maxa budowac czy rozbudowac na maxa te 2 tiery

@Edit

A gdzie pisze ile sie stoczylo bitew?

Opublikowano

Nie wiem czy jest sens. Są to nisko tierowe czołgi wiec z nich i tak dużo expa nie będzie. Osobiście nie badałem każdego czołgu do pozomu elitarnego, ale to juz jak kto woli.

W zakładce "Przebieg slużby"

Opublikowano

Siema.Ja mam pytanie bo mam np. PzKpfwnA i kupile teraz PzKpfw IV to co mam robic z tym PzKnA ??

Tzn.? Jak co robić możesz sprzedać albo zostawić.

Opublikowano

Ja tam nie widzę sensu zostawiania I, II, III i IV, z wyjątkami które są świetne albo chcesz na nich zarobić/poexpićwwolnedoświaczenie/poexpićnaxczołgpiątegoktórykończydrzewkojakleopardnavkedwatysieosiemsetjedenalbompiecstuartnachaffe

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka mam kilka pytan

Z jakiej nacji sa czolgi nalepsze?

Co to puton co on daje?

Co to klan i co on daje?

@edit

I jak sie zdobywa te doswiadczenie na wymiane?

Z jakiej nacji czołgi są najlepsze?-pograj karzdą nacą od tieru 1-4 i sam się przekonasz. Mnie zadowoliły medy i scouty z ZSRR i Haubice, TD(niszczyciele czołgów) HT(czołgi ciężkie) z Niemiec!

Co to pluton i co on daje??- Pluton to tryb gry, który daje możliwość zagrania z jednym przyjacielem(jak masz konto premium to z 2)

Co to klan i co on daje?- Klan to ekipa zgranych osób(często tak nie bywa ale cóż poradzić), grających w bitwach z innymi klanami o prowincje(tereny na mapie globalnej), za które można dostać złoto!!

Jak się zdobywa te doświadczenie na wymienna?- PO PROSTU GRAJ(radzę ci osobiście wymaxować czołg a jak ma TROLLGUNa to go założyć. Aby wymienić exp na czołgu na wolny trzeba mieć złotko[które sporo kosztuje!!!])

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...