Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena Xboxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

• Model konsoli:Xbox 360 Slim 4gb

Data produkcji konsoli: 2011r.

Wersja dasha konsoli; Najnowsza

Ilość i typ akcesorium: 2 pady, 2 pendrive po 16 gb, headset, Gry ( fifa 13, fifa 14, fifa 15, bf2, Red Dead Redemption, Splinter Cell blacklist, GTA V)

Czy konsola została zbanowana lub oflagowana: Nie

Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Nie

Stan wizualny jak i techniczny: Stan BDB, 1 ryska na spodzie konsoli. 

Edytowane przez JavierDaY
  • Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

• Model konsoli:Xbox 360 Slim 250gb

Ilość i typ akcesorium: 2 pady, kinect,headset, podstawka chłodząca, śrubokręty do okręcania padów oraz konsoli.

Gry przypisane do konsoli (online): Assasin s Cread IV,  BioShock 2, Dead Island, Enslaved, Gears of War 2, Gears of War 3, GTA 5, Halo Waypoint, Homefront, IL-2: Birds of Prey,Iron Brigade, Lazy Raiders, Left 4 Dead 2, Mass Effect, Mortal Kombat, NBA 2K12, NHL 12, Orcs Must Die, Portal 2, Red Faction: Guerrilla, Resident Evil 5, Test Drive Unlimited 2, Vanquish, Worms 2 Armagedon, WRC 2010

Oryginalne gry w pudełkach: FIFA 15. CRYSIS 3, Kinect Sports, Kinect Advantures, Gears of War, Halo 3, 3 ODST, Reach, FIFA 13, Duke Nukem Forever, Dead or Alive 4, Dantes inferno, Resident Evil 6, Fight Night Round 4

Gry pod LT3, każda nagrana na Verbatima, w pudełkach z oryginalnymi okładkami: Sniper Elite 3, Far Cry 4, Need for Speed Rivals, Tomb Raider, Kinect Sports 2, Dragon Age Inqusition, Rayman Legends, Call of Duty Advance Warfare

Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Tak LT3

Stan wizualny jak i techniczny: Stan BDB

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

f5

Mam konsolke xbox 360 (FAT) Jasper z przeróbką RGH 2 pady konsola nie ma ani 1 ryski pady tak samo gry które mam (pirackie)

*Forza Horizon

*Far cry 3

*Sleping Dogs

*Dirt 3

*Gta 4

*nfs prostreet

*fifa 10

*MUD

*MMA

*BOKS

1 gra oryginalna bf3

Opublikowano (edytowane)

• Xbox 360 SLIM 250GB
  • 2011-02-16
  • (Nie mam pojęcia co to jest) Konsola nie jest hackowana, są wszystkie aktualizacje.
  • Gry: Kinect Sports 1 i 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Harry Poter i Insygnia Śmierci cz.1, Fifa 11, 13 i 15, Guitar Hero 5, Kinect Rush, Just Dance Disney Party,Kinect Motionsports, GTA V, Kinect JoyRide, Kinect Adventures, Rayman Origins - wszystkie gry są w oryginalnym pudełku i są dobrej jakości.                                                        

Akcesoria: Kinect - bez uszkodzeń działa prawidłowo, Gitara do Guitar Hero - działa poprawnie, wygląda jak nowa, słuchawki z mikrofonem - oryginalne z microsoftu, działają poprawnie, można ich używać jako mikrofon w Guitar Hero, Dwa pady - działają prawidłowo.

• Konsola nie została zbanowana i flagowana.
  • Konsola nie jest przerobiona.
  • Drobne rysy prawie niezauważalne, xbox chodzi bardzo dobrze. 

Mam jeszcze pytanie czy opłaca mi się wymienić używaną fife 15 na nową ( mam możliwość za darmo ) i sprzedać ją oddzielnie czy osobno?

Edytowane przez Sznop
Opublikowano

• Xbox 360 SLIM 250GB
  • 2011-02-16
  • (Nie mam pojęcia co to jest) Konsola nie jest hackowana, są wszystkie aktualizacje.
  • Gry: Kinect Sports 1 i 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Harry Poter i Insygnia Śmierci cz.1, Fifa 11, 13 i 15, Guitar Hero 5, Kinect Rush, Just Dance Disney Party,Kinect Motionsports, GTA V, Kinect JoyRide, Kinect Adventures, Rayman Origins - wszystkie gry są w oryginalnym pudełku i są dobrej jakości.                                                        

Akcesoria: Kinect - bez uszkodzeń działa prawidłowo, Gitara do Guitar Hero - działa poprawnie, wygląda jak nowa, słuchawki z mikrofonem - oryginalne z microsoftu, działają poprawnie, można ich używać jako mikrofon w Guitar Hero, Dwa pady - działają prawidłowo.

• Konsola nie została zbanowana i flagowana.
  • Konsola nie jest przerobiona.
  • Drobne rysy prawie niezauważalne, xbox chodzi bardzo dobrze. 

Mam jeszcze pytanie czy opłaca mi się wymienić używaną fife 15 na nową ( mam możliwość za darmo ) i sprzedać ją oddzielnie czy osobno?

Opublikowano

Ilość i typ akcesorium: 2 pady, 2 pendrive po 16 gb, headset, Gry ( fifa 13, fifa 14, fifa 15, bf2, Red Dead Redemption, Splinter Cell blacklist, GTA V)

Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Nie

Stan wizualny jak i techniczny: Stan BDB, 1 ryska na spodzie konsoli. 

Opublikowano

• Data produkcji konsoli: 2011r.
  • Wersja dasha konsoli; Najnowsza
  • Ilość i typ akcesorium: 2 pady, 2 pendrive po 16 gb, headset, Gry ( fifa 13, fifa 14, fifa 15, bf2, Red Dead Redemption, Splinter Cell blacklist, GTA V)
  • Czy konsola została zbanowana lub oflagowana: Nie
  • Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Nie
  • Stan wizualny jak i techniczny: Stan BDB, 1 ryska na spodzie konsoli. 

Powinieneś ponad 1400 zł dostać. 

Pomogłem w grach ? w czym kolwiek daj tego like motywuje do śledzenia forum ;] 

Opublikowano

@Sznop

Dostaniesz około 1500-1700 zł.

Hahah dobry troll :D

Powinieneś ponad 1400 zł dostać. 

Kolejny, slimka z dyskiem(250gb) z padem etc. chodzi po ~450zł (dodajcie sobie gry/akcesoria)

Za tyle co Wy piszecie można szukać xboxa one z grami :)

Opublikowano

@Raitmi

No tak można, ale kolega @Sznop spokojnie wydrapałby by 1400-1500 zł. X360 z full akcesorium + nowości w grach, sam pomyśl.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano (edytowane)

@Raitmi

No tak można, ale kolega @Sznop spokojnie wydrapałby by 1400-1500 zł. X360 z full akcesorium + nowości w grach, sam pomyśl.

Gdzie masz te nowości w grach?  I nikt mu nie da tyle hajsu, jeśli uważasz inaczej to kup od niego za tysiaka i sprzedaj za te 1.5k(5 stówek na plusie)

@down

To kupuj, 'okazja' :)

Edytowane przez Raitmi
Opublikowano

@Raitmi

Człowieku. Same gry to gdzieś z 500 zł + kinect, gitara i headset to już kolejne 500 zł i to na luzie. Do tego X360 slim 250 GB i 2 pady kolejne 500-600zł. Wszystko w bardzo dobrym stanie.

by

Ziółko.

Opublikowano (edytowane)

• Model konsoli: XBOX SUPER SLIM 250GB
  • Data produkcji konsoli: 2013-05-22
  • Wersja dasha konsoli: 2.0.17150.0 (Nie wiem czy spisałem odpowiednie cyfry :P )
  • Ilość i typ akcesorium: 2 pady + wszelkie kable (HDMI i oczywiście zasilający)
  • Czy konsola została zbanowana lub oflagowana: Nie
  • Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Nie
  • Stan wizualny jak i techniczny:  Wizualny oceniam na 5+/6 techniczny 6/6

Gry na dysku: GTA 5, Saints Row: The Third, Dead Island, Hitman Absolution, Toy Soldiers

Gry pudełkowe: Fable 2, Wiedźmin 2 Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona, Borderlands 1 i 2, Warhammer 40,000: Space Marine  (wszystkie gry oczywiście po polsku)

Edytowane przez m0ki97mr

F7FwxF8.png

Opublikowano (edytowane)

@m0ki97mr

Ogólnie masz parę dobrych gier, 2 pady, kable, na dodatek jest w super stanie i nie jest przerobiona. Myślę, że powinno być 8 stówek.

Edytowane przez Rex0n

by

Ziółko.

Opublikowano

• Model konsoli: Xbox 360 Slim 250gb

Data produkcji konsoli: 2012r.

Ilość i typ akcesorium: 2 pady, headset, gry: Fifa 14, GTA V, AC Revelations, AC 4: Black Flag, Dead Space 2,  Halo 4, Minecraft, Batman Arkham City.

Czy konsola została zbanowana lub oflagowana: Nie.

Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Nie.

Stan wizualny jak i techniczny: Stan idealny.

Opublikowano
Model konsoli: Xbox 360E 250 GB

Data produkcji konsoli: 2014

Wersja dasha konsoli: Najnowszy

Ilość i typ akcesorium: Pad, Headset, GTA IV w pudełku, Mirror's Edge, Skyrim, AC Black Flag, Wiedźmin 2 - Wersje cyfrowe. Konsola jest na 11-miesięcznej gwarancji (kupiona w grudniu 2014)

Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona ( RGH. JTAG, LT+ ): Nie

Stan wizualny jak i techniczny: Idealny

Opublikowano

Model konsoli: Xbox 360 Slim 250gb

Data produkcji konsoli: 2012r.

Ilość i typ akcesorium: 2 pady, headset, gry: Fifa 14, GTA V, AC Revelations, AC 4: Black Flag, Dead Space 2,  Halo 4, Minecraft, Batman Arkham City.

Czy konsola została zbanowana lub oflagowana: Nie.

Czy konsola jest w jakiś sposób przerobiona: Nie.

Stan wizualny jak i techniczny: Stan idealny.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam do wyceny Xboxa 360:

-XBOX 360 SLIM 250GB

-2013

-Nie przerabiana (nie znam dasha)

-2 pady

-Stan bez rys i innych widocznych sladow uzywania.Technicznie B.Dobry

-Fifa 14,NBA 2k14,F1 2011,FIFA street, Forza Horizon 

Bardzo prosze o wycene