Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrPiotrek122 i Gamus - dziękujemy

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahahha jakie forum ? idz sie przewietrz ziomek ;)

To nie była podszywka:) Nawet na PW na mpc mi pisałes...

Wiec to ty nie pierdol.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

To nie była podszywka:) Nawet na PW na mpc mi pisałes...

Wiec to ty nie pierdol.

Chcesz pogadać z Nim to popisz na PW, a nie tutaj offtopujesz :)

Piszecie że wrócę kiedyś itd. może i tak, zobaczymy jak się potoczą pewne sprawy i czy Administracja jeszcze będzie mnie potrzebowała i chciała.

Opublikowano

Chcesz pogadać z Nim to popisz na PW, a nie tutaj offtopujesz :)

Piszecie że wrócę kiedyś itd. może i tak, zobaczymy jak się potoczą pewne sprawy i czy Administracja jeszcze będzie mnie potrzebowała i chciała.

Niech sobie wierzy i tyle. Co do powrotow to nigdy nie wiadomo co i jak bo moze ja i Gamus kiedys wrocimy nic nigdy nie jest pewne aczkolwiek przynajmniej moja osoba chce dac sie wykazac nowszym , bardziej swiezym i z wiekszym zapalem moderatorom. Wystarczy mi to ze moge sobie "obserwowac" metina :)
Opublikowano

No to zobaczymy ;) sam wracaszz na stanowisko wiec nie wiem po co zbedne gadanie ;)

Po roku albo dłużej, a nie co miesiąc :p

I ja zostałem "wyjebany" dosłownie, a nie sam zrezygnowałem. :p

Ale bez spin, luźno

w83od2.jpg

Opublikowano

Po roku albo dłużej, a nie co miesiąc :P

I ja zostałem "wyjebany" dosłownie, a nie sam zrezygnowałem. :P

Ale bez spin, luźno

Jezeli ja wracam co miesiac to propsy dla Ciebie ;) zreszta zajmij sie soba bo teraz ty jestes "moderatorem"
Opublikowano

Propsy dla kikiego.

Tak Piotrek, ty wracasz co miesiąc ;x

Jak az tak sie o mnie troszczycie to odliczajcie a ja tymczasem ide sie wyspac bo nic innego poza smiechem nie przychodzi mi na mysl
Opublikowano

Jak az tak sie o mnie troszczycie to odliczajcie a ja tymczasem ide sie wyspac bo nic innego poza smiechem nie przychodzi mi na mysl

Słuchaj, my nie mamy zamiaru Ci tu ubliżać czy coś, po prostu stwierdzamy fakty, a fakt jest taki, że wielce odchodzisz z rangi a potem wracasz za miesiąc/dwa. Zastanów się raz a porządnie czy zostajesz czy odchodzisz bo my też właśnie zaczynamy się śmiać. ;)

Kolorowych koszmarków. ;)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

A ja proponuję, żeby każdy zajął się swoją osobą. Piotrek wróci wtedy kiedy zechce i gdy Administracja wyrazi na to zgodę. Zamiast się cieszyć, że tak dobry i doświadczony GM może kiedyś zawitać tutaj ponownie, to Wy jeszcze narzekacie. Dla takich ludzi jak Piotrek czy Gamus MPC powinno być zawsze otwarte ;-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Bardzo dobry wkład na mpc obu panów , pamiętam jak gamus mi z początku mojego konta pomagał na pw, z ogarnięciem kilku spraw w metku oczywiście zasluguje na Elite, Piotrek też bardzo dobry wkła szczęścia życzyć zostaje.

Jak już Ci pomogłem to weź nacisnij tego like to mnie motywuje ;] 

Opublikowano

Powodzenia Panowie :)
Tobie Piotrek dziękuję szczególnie. W każdej chwili mogłem na Ciebie liczyć a to się ceni.
Zresztą jesteśmy w kontakcie.
Wszystkiego dobrego.

f.png

Opublikowano

dostać skina ,nie dac unb ,odejść z gm przy odwolanie gz

nq ,kiedy was jeszcze zobaczymy w czerwonym ew, pomaranczowym?

Z Twojej strony i z mojej wygląda to nieco inaczej. Unbana nie powinieneś dostać i tak, moje skromne zdanie ^ ^.

Może kiedyś jeszcze zobaczysz mnie lub Piotrka. Zobaczymy jak się potoczą pewne sprawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...