Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrPiotrek122 i Gamus - dziękujemy

kierzek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe jacy będą następcy ;3. No ale powodzenia w normalnym życiu obu panom ;).

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Trzymajcie się - dzięki za kawał dobrej roboty, szkoda, że tak się dzieje, nie dziwie się. Teraz czekać na news kto nowym GM. ^^

Opublikowano

Piotrek wiele zrobił, zasłużona Elita.

Za Gamusem nie przepadałem.

obydwaj zasłużyli na Elite i nie wkurwiaj mnie bo Ci rozsadzę dom łopatą....

No cóż na każdego przyjdzie pora, miejmy nadzieje że powrócą na swoje stanowiska bo obydwaj bardzo dobrze się spisywali !

Gratulacje za to że tak długo z nami wytrzymaliście, w sumie to nie wiele osób by dało radę ogarnać tak ważną rangę.

Gamus niczym raport sie pojawi to od razu go rozwiązuje i wyciąga konsekwencje ! - bierzcie z niego przykład.

Wiadomo nie każdy z nas miał z nimi dobre relacje np. gdy ktoś dostał warna to były bluzgi itp, ale to ich robota :))

Dziękuje w imieniu wielu osób za to że poświęciliście czas mpcforum ;)

Trzymajcie sie i szybko wracajcie na swoje stanowiska.

Czołem.

Opublikowano

Piotrek - z Tobą się bawiłem w radiu kilka lat temu. Gamus - Ty byłeś zawsze spoko na TeamSpeaku. Szkoda, że odchodzicie, lecz jednocześnie dziękuję Wam za cały wkład, który włożyliście w MPC. Gdyby połączyć Wasze posty to doszlibyśmy do kilkunastu tysięcy sensownych wypowiedzi. Dziękuję w imieniu wszystkich oraz zapewniam Wam dożywotniego hakszilda. Niech lodówka będzie z Wami!

Opublikowano

Propsuje, trzymaj się piotrku - pamiętaj mój nr. gg zawsze jest dla Cb dostępny ;)

Opublikowano

Piotrek - z Tobą się bawiłem w radiu kilka lat temu. Gamus - Ty byłeś zawsze spoko na TeamSpeaku. Szkoda, że odchodzicie, lecz jednocześnie dziękuję Wam za cały wkład, który włożyliście w MPC. Gdyby połączyć Wasze posty to doszlibyśmy do kilkunastu tysięcy sensownych wypowiedzi. Dziękuję w imieniu wszystkich oraz zapewniam Wam dożywotniego hakszilda. Niech lodówka będzie z Wami!

ohh pamietam te zabawy na radiu :) stare ale zajefajne czasy. Czekam na hakszilda daro B)

Opublikowano

Obaj Panowie ,którzy włożyli całe serce w Metina a przede wszystkim w pomoc nam użytkownikom tego forum a pomogli nie jednemu.

Mam nadzieję ,że obaj wrócicie teraz odpoczywajcie. Pamiętam Gamusa gdy braliśmy PvP na jednym serwerze gdzie pierwszy raz miałem styczność po tym z MPC (Stare dzieje). Dzięki jeszcze raz i jak mówiłem wracajcie i Gamus również zasługuje na Elite.

Opublikowano

Wnieśliście wiele na forum, bez Was MPC nie byłoby takie samo. Wykonaliście kawał dobrej roboty, za którą należy siè Wam duże DZIĘKUJĘ! Trzymajcie się, życzę powodzenia. ;-)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Za Gamusem nie przepadałem.

Bo nie lubił dupolizania ?

@top.

Piona ;) i tak wrócicie ;p

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...