Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol? Skąd?

solo225

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie ponieważ jakiś koleś na steam wysłał mi filmik na youtube jakiegoś daniel_bialys.

Co mnie zdziwiło ? skąd on ma haxy na update cs 1.6 2013r. jak wszystkie nie działają nawet te płatne tutaj muszę podkreślić ze gra na steam nie na ns.

http://www.youtube.com/watch?v=Eln-dIBV_EM

Ja jestem pod wielkim wrażeniem skąd ma haxy :D

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Siema mam pytanie ponieważ jakiś koleś na steam wysłał mi filmik na youtube jakiegoś daniel_bialys.

Co mnie zdziwiło ? skąd on ma haxy na update cs 1.6 2013r. jak wszystkie nie działają nawet te płatne tutaj muszę podkreślić ze gra na steam nie na ns.

http://www.youtube.com/watch?v=Eln-dIBV_EM

Ja jestem pod wielkim wrażeniem skąd ma haxy :D

VIP HACK ;D

Opublikowano

To jest inteligent aimbot tyle że gość ma jakiś lewy cfg, pozatym fajne odgłosy w tle ;D. Skąd wiesz, że ma wersje 2013 nawet nie pokazał, jak wpisuje version w konsoli. Ja sam na nim jadę i mam wywalone na vaca ;].

Minus.png
Opublikowano

nie jest problem takiego zrobić u siebie i skonfigurować jako niewykrywalny, to tylko kilkanaście minut poświęcone jak dla mnie.

problemem jest tabun lamerów co chce u siebie uzyskać taki sam efekt a nawet nie potrafią skonfigurować jak należy systemu czy gry pod hacka. jak wiadomo za duża ilość znających dany hack osób powoduje momentalnie wypuszczenie łatki.

jak wyżej, napisanie dobrego i niewykrywalnego kosztuje, za darmo to można się zadowolić jedynie banem na konto. chcesz być "DOBRY' i mieć wyniki... zapłać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...