Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

fajne anime

RandomBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dragon Ball jak nie oglądałeś, ten klimat <3. Oczywiście wszystkie części :)

nie ogladalem. Wszystkie czesci? Tego sa jakies sezony czy cos?

Ps.: jak by ktos znalazl duels masters na necis niech da linka leca like

Opublikowano

Dragon Ball, Dragon Ball Z i Dragon Ball GT, odcinki ściągniesz na dbpolska, więcej nie podam bo mpc nie popiera piractwa ...

Minus.png
Opublikowano

Hellsing

Seria Dragon Ball (DB)

Tsubasa Reservoir Chronicle.

Guilty Crown

67qtMtN.png

Opublikowano

Siemka wlasnie koncze krola szamanow, i szukam innego w tym klimacie, lub poprostu fajnego, znacie jakies?

Zastanawiam sie nad duel masters

wpisz w google duel masters anime to znajdziesz to anime

Opublikowano

Z tego co wiem to dużo anime dziecięcych nie ma napisów nawet lub tylko lektor do któregoś tam odc.

Jak więcej niż 19odc nie ma to raczej nie znajdziesz bo nikt tego zbytnio nie ogląda dlatego napisów brak.

Jak oglądasz takie anime to radze się przerzucić na pewniejsze seriie jak dragon ball który jest znany i nawet z lektorem

masz dużo odc.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ja polecam Naruto chodź w pierwszej serii jest baardzo dużo fillerów czy jakoś tak. Za to w drugiej części shipuuden jest mniej i jest zajebista :D Najpierw i tak radzę oglądać pierwszą, bo potem nie bd wiedział o co chodzi

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Dla początkujących i osób które oglądają sporadycznie anime może i tasiemce są fajne i ciekawe bo cały czas opierają się na danej akcji, ale dla mnie jedynym z znanych tasiemców jaki uchodzi w tle jest bleach reszta spada strasznie. Shippuden aktualnie dla mnie pod względem kreski emocji i akcji jest jednym z największych gówien. Po obejrzeniu paru dobrych serii takie tasiemce idą w odstawkę.

NJxbd4x.png

Opublikowano

- Seria Dragon Ball

- Seria Naruto

- Death Note

- Projekt K

- Vampire Knight

- Ao no Exorcist

- Black Lagoon

- Ergo Proxy

- Shiki

- Elfen Lied

Opublikowano

Ostatnio zaczalem ogladac Kingdom, anime zapowiadalo sie na conajmniej marne a mile mnie zaskoczylo. Rzecza, ktora myslalem, ze mnie odciagnie to kreska ale przypadla mi do gustu jak i cale anime.

Polecam mysle, ze spodoba ci sie ; )

@@

Jesli chodzo o naruto, ciezki orzech do zgryzienia (srednio podobala mi sie 1 seria )zas shippuuden nadrabia to stokrotnie (odradzam ogladac filery).

Sam czytam aktualnie mange i ogladam sporadycznie odcinki. Swiat shinobi, ktory zostal wykreowany 10/10. Kazdy lubi cos innego, naruto jako tasiemiec czy nie zawsze bedzie u mnie mile wspominiany.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...