Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak firmy od pozycjonowania pozycjonują strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jak firmy pozycjonują strony klientów? chodzi o te firmy którym sie placi za pozycjonowanie, Jak one to robią że nasza strona znajdzie się np. na piątym miejscu w wyszukiwarce google.

Czy maja np tysiąc domen, na każdej katalog SEO, dodają naszą strone i już, tak to z grubsza wygląda?

400x49.jpg

Opublikowano

http://www.performancemedia.pl/zapytanie?gclid=CNGk5M2ss7UCFQtb3godXCcAVw
Tutaj możesz wysłać zapytanie odnośnie wszystkiego o co pytałeś w temacie. Myślę, że oni jeżeli to robią to wiedzą o tym więcej niż my ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

http://www.performancemedia.pl/zapytanie?gclid=CNGk5M2ss7UCFQtb3godXCcAVw
Tutaj możesz wysłać zapytanie odnośnie wszystkiego o co pytałeś w temacie. Myślę, że oni jeżeli to robią to wiedzą o tym więcej niż my ;)

Kurwa..

Skoro oni to robią za pieniądze, to czemu mają to wyjawić jakiemuś szaremu użytkownikowi?

Pomyśl czasem zanim napiszesz.

@top:

Myślę, że skoro zarabiają pieniądze na tym to mogą sobie pozwolić na jakieś moderowane katalogi, pewnie edytują metatagi itp. chociaż nie wiem, zawsze sam pozycjonowałem.

Opublikowano

Kurwa..

Skoro oni to robią za pieniądze, to czemu mają to wyjawić jakiemuś szaremu użytkownikowi?

On nie myśli.

//Post nic nie wnosi do tematu, chyba że flamewar :) Paradisia

//Prawda boli c'nie?

Opublikowano

,,Jak firmy pozycjonują strony klientów? chodzi o te firmy którym sie placi za pozycjonowanie"

On szukał firm którym się płaci za pozycjonowanie tego. Boże nie umiecie czytać ze zrozumieniem?

Odpowiedź od nich dostaniesz, bo oni mają taki obowiązek Ci odpowiedzieć, ale nie wiadomo jaką ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

,,Jak firmy pozycjonują strony klientów? chodzi o te firmy którym sie placi za pozycjonowanie"

On szukał firm którym się płaci za pozycjonowanie tego. Boże nie umiecie czytać ze zrozumieniem?

Odpowiedź od nich dostaniesz, bo oni mają taki obowiązek Ci odpowiedzieć, ale nie wiadomo jaką ;)

Może ty sie naucz czytać?

On pytał JAK pozycjnonują nie KTO

Opublikowano

Kurwa..

Z bardzo prostego powodu, każdy klient ma prawo wiedzieć jakie działania są podejmowane dla jego witryny.

Pozycjonowanie nie jest tajemnicą, to jeden wielki umiejętny spam w Googlu - dodawanie do katalogów, pisanie precli oraz tworzenie zaplecza w zależności od konkurencyjności fraz. Oczywiście do tego dochodzi dobrze zoptymalizowana strona pod SEO.

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Z bardzo prostego powodu, każdy klient ma prawo wiedzieć jakie działania są podejmowane dla jego witryny.

Pozycjonowanie nie jest tajemnicą, to jeden wielki umiejętny spam w Googlu - dodawanie do katalogów, pisanie precli oraz tworzenie zaplecza w zależności od konkurencyjności fraz. Oczywiście do tego dochodzi dobrze zoptymalizowana strona pod SEO.

Jasne, jeśli najpierw zakupi usługę bądź się nią poważnie zainteresuje, a nie tak z dupy zapytać jak to jest zrobione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...