Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobic aby wiecej osób przychodziło na mój server ?

Painn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam server Survival+frakcje+mcmmo

mam ladny spawn, warp vip,svip, ksw, spleef, wyscigi swin, wyscigi łodzi, parkour

własną stronke, ts3,40slotow dobre pluginy

a i tak dziennie przesiaduje niewiecej jak 8-9 osób (<< to i tak godziny szczytu!!)

niewiem co mam jeszcze zrobic aby miec wiecej graczy,

Pomocy :(

Prosze o pomoc

BEDĄ WIELKIE PLUSY I OCENY NA PROFILU !

sygnan.png

IP: s34.mineserv.eu:49886 (SURVIVAL+FRAKCJE)

Opublikowano

Proponuje lepszą reklamę. Dodaj jakieś ciekawsze eventy, vipy itd z wyprzedzeniem czasu. (chodzi mi tutaj o reklame zachęcająca na ten event). Moze lepsze pluginy, otoczenie i atmosfera?

8372383248.png
Opublikowano

szukałem, miałem 2 filmiki (gameplay) eventy są praktycznie co godzinke, bossy, oxy, spleefy, wyscigi na swiniach, turnieje ksw :D i tak dalej, pluginy mam dobrze dobrane

i mysle ze atmosfera tez jest dobra :) zawsze wyslucham i podpowiem. leci like za checi i

SLUCHAM DALEJ

sygnan.png

IP: s34.mineserv.eu:49886 (SURVIVAL+FRAKCJE)

Opublikowano

Reklama , reklama i jeszcze raz reklama. Napisz na mpc i innych forach o minecrafcie itd :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Próbuj reklamować serwer jak najbardziej, na innych stronach również do tego przeznaczonych. Rób eventy zachęcające, kto wejdzie na serwer do x godziny otrzyma x w ilości x, lub jak ktoś będzie grał na serwerze 3/4h dostanie nagrodę, będzie się dobrze komunikował z graczami poprzez czat też może być nagroda.

Opublikowano

proponuje dac minivipa za 5 reklam na różnych stonach

i przydał by ci sie ktoś kto by robił reklamy na yt a najlepiej cale serie z twojego servera

ale prawda jest taka że gracze zmieniają servery jak kobieta ubrania w sklepie xD

rageguydajdiaxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...