Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zmienic swojego ip na amerykańskie..

kurekkurek2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Mam problem.. Polega on na tym, że nie mogę zmienić swojego ip na amerykańskie, mimo że korzystłem z proxy i kilku róznych programów m.in. aol 9.5... Po poprawnej konfiguracji np. aola, włączam internet i wsykakuje mi takie coś: http://zapodaj.net/59d1954e4254e.png.html ... Nie wiem czy to ważne, ale mam w domu modem, z którego korzystają 3 kompy przez wifi ;) Za pomoc byłbym bardzo dzięczny :P

Opublikowano

Zmienia się ip tylko, że na sponsorpay w grze plemiona.pl mam ustawiony kraj Polska i wyskakują mi polskie reklamy, a chciałem wypełniać te amerykańskie ;/

//edit: dodam tez, ze przed chwilka zainstalowalem auto hide my ip i zmienil mi ip, tylko problem byl ten sam jak z htostope shieldem, wiec przyczyna musi tkwic w czyms innym ;(

Opublikowano

po 1 ref co 24h

po 2 napisz do robem bo na pewno coś daje znak nadal ze mieszkasz w polsce jeżeli będzie chciał to ci pomoże ja już tutaj odpadam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...