Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warto do zabójcy u5+5 dać osłonke?

Dybek.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dać do zabójcy u5+5 osłonke, albo jaką najlepiej ?
Myślę nad SL obrażen (to co daje element w sp) czy dobrze myśle? Najczęściej siedzę berkiem na gołąbkach dropię piórka i crussem(teraz berkiem wbijam mu jobek) na lod.

5gpf.png

ega2s.png

By Martino(a to miało chyba niemieckie chuj wie)

Opublikowano

No, przepraszam pomyłka dokładnie chodzi mi o SL siły niewiedziałem jak to sie nazywało.

ega2s.png

Opublikowano

Zdecydowanie tak, na pewno coś na siłę oraz na mrok bo na berku z taka bronia fajnie sie gra, ale jeżeli włożysz coś w tego zabójcę nie będzie dużo wart jak będziesz go zmienial, zeby miec hajs na np loopa. Osobiście nie radze ci wkładca cokolwiek.

70hs.png
Opublikowano

W zadnym wypadku do takiego zabojcy. Ta bron jest kiczowata, osl wkladasz dopiero do loopa, wczesniej tylko stracisz na tym kase. Ja zawsze powtarzam, ze osl wklepuje sie do minimum u6, bo reszta ma bardzo cienkie bonusy (nie tyczy sie to 2 broni). Berek sam w sobie jest silny jezeli masz wr dobra.

Opublikowano

Tak jak up.

Skoro grasz często berkiem to osł z SL sił to dobry wybór ale do tak słabego miesza to raczej nie, nie opłaca się gdybyś miał go u6/7 + 6 to tak mógł byś dać.

Segz

16ob.png

Opublikowano

No to jakie miecz bedzie lepszy z którym bede mógł podejść pod np 80lv ? teraz mam 71lv i jaki miecz polecacie?

ega2s.png

Opublikowano

Zdecydowanie Loopek, najlepszy miecz jak narazie, nie opłaca się kupywać innego. Jak będziesz kupywać Loopka to lub bardzo ale to bardzo dobrego. Minimum u6+6, nie będziesz żałował.

Segz

16ob.png

Opublikowano

Tak jak up, ale taki u6+6 czysty kosztuje z 12kk ;). Ale warto zainwestować a jak nie masz tyle kasy kup narazie Pełen Chwały, tańszy i podobny bo to z niego robi się loopa. :)

70hs.png
Opublikowano

Z dobrym loopem ciagniesz do 85, pozniej xip i do 90 po nast bron. Loop to 1 z 3 najlepszych mieczy, takze warto kupic dosc mocnego.

Opublikowano

warto

nie51jpg_xwqhwpp.jpg

exmodmt2/exmodmc/exmodcs/exgm/exmentor/exmmt/exmct/exvip

To wszystko zostało mi odebrane po kłótni z Makinem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...