Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postać do jungli.

bATc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co i polecicie do jungli? Aktualnie jungluje tylko Kha'Zixem, bo bardzo mi przypadł do gustu. Zastanawiałem się nad Vi lub Xin Zhao. Polećcie mi jakąś ciekawą postać, cena nie gra roli. :)

Opublikowano

Polecam ci shako jest bardzo dobrym junglerem

- dobre ganki

- pacynki pomagaja w jungli

- niewidka

- dobre hity jak na junglera

Opublikowano

Polecam ci shako jest bardzo dobrym junglerem

- dobre ganki

- pacynki pomagaja w jungli

- niewidka

- dobre hity jak na junglera

I g*wno robi w mid/late game :)

Polecałbym Ci Lee Sina tak jak mój poprzednik, ew. Xin, Jax. Oboje mają doskok co bardzo pomaga przy gankach, stun/podrzut.

Opublikowano

I g*wno robi w mid/late game :)

Polecałbym Ci Lee Sina tak jak mój poprzednik, ew. Xin, Jax. Oboje mają doskok co bardzo pomaga przy gankach, stun/podrzut.

On chce na jungle a nie mid/late ...

Opublikowano

On chce na jungle a nie mid/late ...

Nie chcę spamować ale gdyby ktoś jeszcze nie wiedział, Mid/Late to nie są linie!!! Jest to etap gry Mid - Środkowy, Late - Późniejszy / czyli np. 20min. i 40min. Więc proszę Cię Vetrick żebyś najpierw dowiedział się czegoś o grze, a dopiero później pouczał/dawał rady innym.

Opublikowano

Ja ci bardzo polecam xina. Jest teraz w rotacji i bardzo mi przypadł do gustu. 2 "buffy", podrzutka, doskok i wspaniałe ulti, dzięki któremu możemy uciec nawet przed 5 przeciwnikami :]

Opublikowano

Polecam Mastera pod AP . Z q może walnąc dodatkowego dmg na potworki + jak rozpoczniesz z blue to na 2 lvlu dajesz w W i masz znowu full hp nie zużywając potek.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Polecam Mastera pod AP . Z q może walnąc dodatkowego dmg na potworki + jak rozpoczniesz z blue to na 2 lvlu dajesz w W i masz znowu full hp nie zużywając potek.

Master pod AP to strasznie dupny jungler. Jeśli z Q nie zabije za pierwszym razem to można powiedzieć że leży, cooldown na początkowych lvl na jego Q jest ogromny, poza tym ganki też ma słabe. Pierwszy lepszy jungler go kontruje.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...