Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto ma najlepsze flow ?

Venti_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Justin Bieber (rap w boyfriendzie)

Weekend

Boys

Liber

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Polska: Zeus, Bisz, VNM, całe 3W, Laikike1, Medium, Hans 52, Kosi, Pezet, Projekt Nasłuch

Reszta globu: SIDO, Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Eminem, Yelawolf, Drake, Joey Bada$$

Opublikowano

Justin Bieber (rap w boyfriendzie)

Weekend

Boys

Liber

Troll Harder, pls.

Ostatnio zajarałem się Obywatelem MC aka KeaRem (Pamiętam go tylko z PCP, Deluksów nie słuchałem).

@EDIT

Ah... i jeszcze Trościan.

.

.

.

xD

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

A siostry Jego czyż nie żyją także tu u nas? I wątpili w Niego. A Jezus oznajmił im, że prorok nie doznaje czci tylko w swojej ojczyźnie, wśród swoich krewnych i we własnym domu. I nie mógł tam zdziałać już więcej żadnego cudu 8)

Opublikowano

Magik i NPWM :D

A siostry Jego czyż nie żyją także tu u nas? I wątpili w Niego. A Jezus oznajmił im, że prorok nie doznaje czci tylko w swojej ojczyźnie, wśród swoich krewnych i we własnym domu. I nie mógł tam zdziałać już więcej żadnego cudu 8)

Ty się weź schowaj człowieku... Widzę te twoje posty i rzygać mi się chce... Nic nie wnoszące i tylko te beznadziejne cytaty...

Opublikowano

Magik i NPWM :D

Ty się weź schowaj człowieku... Widzę te twoje posty i rzygać mi się chce... Nic nie wnoszące i tylko te beznadziejne cytaty...

Ty, kurwa, coś wnosisz. Ci wymienieni przez ciebie nie mają flow.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Ogólnie to nie słucham tego typu muzyki aczkolwiek flow nie do podjebania ma Eminem.

Eminem to jest szefunio nie do przebicia ;)

Co do polskich artystów(?) to nie mam zdania.

HBV27j.png

Opublikowano

Z Polskich :

- Pezet ( no koleś rozpier**** )

- Bezczel

- Hukos/Cira

- B.R.O

- VNM

- Czaami Sulin

Zagraniczni :

- Lil Wayne

- Eminem

- 2Chainz

Opublikowano

Mało wiadomo wam o zagranicznym Flow ponieważ najlepsze ma :

1. Eazy-E

2. Biggie Smalls

3. Kendrick Lamar

Flow 2Paca czasem kuleje chociaż w Ambitionz Az A Ridah pojechał ostro ..

+ Dre którego flow jest takie sobie ^^

I Eminem także się potyka i nie bardzo rzadko :D

Opublikowano

Mało wiadomo wam o zagranicznym Flow ponieważ najlepsze ma :

1. Eazy-E

2. Biggie Smalls

3. Kendrick Lamar

Flow 2Paca czasem kuleje chociaż w Ambitionz Az A Ridah pojechał ostro ..

+ Dre którego flow jest takie sobie ^^

I Eminem także się potyka i nie bardzo rzadko :D

Podbijam ale dodaje jeszcze Eminema, flow forteca mimo chujówki jaką robił po TEM to i tak flow od zawsze było na najwyższym poziomie, no i w Beerzerk'u zmienia je co kilka wersów. Dodaję też Tech N9Ne z wiadomych względów.

PL czołówka to wiadomo:

1. Pezet

2. Mes

3. Eripe

4. Lajkajkłan

5. VNM i Quebo

gdzieś w dole będzie pewnie kościey, gedziula, eno

Opublikowano

Podbijam ale dodaje jeszcze Eminema, flow forteca mimo chujówki jaką robił po TEM to i tak flow od zawsze było na najwyższym poziomie, no i w Beerzerk'u zmienia je co kilka wersów. Dodaję też Tech N9Ne z wiadomych względów.

PL czołówka to wiadomo:

1. Pezet

2. Mes

3. Eripe

4. Lajkajkłan

5. VNM i Quebo

gdzieś w dole będzie pewnie kościey, gedziula, eno

Co xD

Eripe średnio pływa (choć już coraz lepiej), Lajk dopiero zaczął dobrze u Szopsa lecieć, ale żadna topka to nie jest. Dodałbym jeszcze Jeża i JNRa.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Co xD

Eripe średnio pływa (choć już coraz lepiej), Lajk dopiero zaczął dobrze u Szopsa lecieć, ale żadna topka to nie jest. Dodałbym jeszcze Jeża i JNRa.

xD

niedzisiejszy jestem to pisze pierdoły, Jeż jak najbardziej, JNR też lata zajebiście, swoją drogą to obydwa mixtejpy od niego na propsie.

"przerywane" flow Eisa też się nadaje do topki

Opublikowano

Tak, można na umieścić Eminema na 4 miejscu ... Sądzę że także dobre Flow ma Ice Cube jakby nie spojrzeć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...