Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Alpha co dostane?

pr0koksu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagroda za ukończenie:

20 000 Uridium.
20 000 Amunicji laserowej typu UCB-100.
100 000 Punktów Poważania.
4 000 000 Punktów Doświadczenia.
2 CDD.
2 Kupony Naprawcze.

Co do wyposażenia to wystarczy Ci 20 LF3 Full Speed i 10 najlepszych osłon + jakiś elitarny statek.

Ale zależy też czy masz opanowane orbitkowanie. ;)

Opublikowano

6 467 200 Punktów Doświadczenia

112 336 Punktów Poważania

12 489 600 Kredytów

26 488 Uridium

2 CDD.

2 Kupony Naprawcze.

20 000 Amunicji laserowej typu UCB-100.

Opublikowano

Takie pytania to nie na to forum... na oficjalne odsyłamy Tu się dowiesz że nawet pchełką z kilkoma laserkami przy pomocy bota spokojnie przejdziesz całe

Opublikowano

To ja jeszcze dodam od siebie pytanie, żeby już nie robić kolejnego tematu. Trudno zrobić wrota bez bota? Bo nie za bardzo mi się chce wydawać 100 złotych na bota z GG

2815676267.png

Opublikowano

Jak masz chęci i czas to z przyjemnością sobie zrobisz ;) Zawsze możesz wrota zrobić trialem kbota/ibota lub OS'em lub KOS'em ( triale )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Bez bota dawno, dawno temu w odległej galaktyce... składałem wszystkie wrota ale ich nie robiłem bo szkoda czasu a przy lagach łatwo je było stracić. Jak wyżej kombas napisał używałem trala najpierw IBot potem KBot i za każdym razem masz 24h by robić wrota ile wlezie, wszedł PBDO i też cienko ale robił wrota. Hmm kiedyś to i częściej jakieś cracki za free się trafiały a i od czasu do czasu z triala można skorzystać ponownie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...