Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Karta Wi Fi

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz kablem USB ciągnąć internet. Trochę roboty jest, ja znam metodę tylko pod andoirda, wymagany terminal emulator, a co się z tym wiąże - root aby uzyskać dostęp do plików systemowych.

Będę jutro na GG to Ci wytłumaczę (jeśli chcesz of course).

Opublikowano

Chcesz kupić karte do komputera aby łapać WiFi za pomocą telefonu?

Tak, chcę kupić kartę WI FI do PC, aby łapać na fonie

Sweet Jesus

Nie chcę przez USB, bo mam od chuja nauki, a nie będę siedział z fonem przy pc i się uczył.

9368_gold.png

Opublikowano

Kup router bardziej się opłaca niż zabawa z kartą wi-fi w ad-hoc :) Więcej opcji konfiguracji będziesz miał, lepszy zasięg :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

tak wystarczy, jakiekolwiek badziewie nie kupisz ( byle było uniwersalne B, G czy N ) udostępnisz z kompa na telefon

@UP ta zabawa to tylko kilkanaście sekund w konfiguracji i tyle. działa zaraz po ustawieniu, tylko niektórzy zapominają że na kompie jak się utworzy połączenie należy się do niego połączyć i dopiero udostępnia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...