Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobra ścieżka

GromaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaka będzie dla mnie teraz aktualnie najlepsza ścieżka? Lubie czołgi ciężkie (Ktore wygladają jak czołg a nie kura :D), ktore wolno jadą (jak wszystkie ciężkie) ale mają dużo hp, i działko które potrafi roz##### jakiś czołg. Mam kw-1s, ale niezbyt mi się podoba. Musze zrobic coś z 30k doswiadczenia, zeby mieć dopiero dobre działko. Aha, na kw-1s trafiaja mi się same VIII, IX tiery, a ja mam VI... I takiemu VIII czy IX biore po 30hp z działkiem 122mm U-11.
Jaką sciezke dla mnie polecacie?

Opublikowano

Odblokuj działo 122mm D2-5T wtedy będzie lepiej ci szło. Czołg bardzo fajny, sam go mam ale dopóki nie masz tego działa to musisz niestety tak grać. Ta ścieżka jest dobra.

Opublikowano

Siema, jaka będzie dla mnie teraz aktualnie najlepsza ścieżka? Lubie czołgi ciężkie (Ktore wygladają jak czołg a nie kura :D), ktore wolno jadą (jak wszystkie ciężkie) ale mają dużo hp, i działko które potrafi roz##### jakiś czołg. Mam kw-1s, ale niezbyt mi się podoba. Musze zrobic coś z 30k doswiadczenia, zeby mieć dopiero dobre działko. Aha, na kw-1s trafiaja mi się same VIII, IX tiery, a ja mam VI... I takiemu VIII czy IX biore po 30hp z działkiem 122mm U-11.

Jaką sciezke dla mnie polecacie?

Jak lubisz czołgi które potrafią mocno walnąć to polecam TD :D

A z kw-1s na początku jest cholernie ciężko ale jak odblokujesz 7 tierowe działko to będzie o niebo lepiej.

Opublikowano

Jak lubisz czołgi które cyt. " wolno jadą (jak wszystkie ciężkie) ale mają dużo hp, i działko które potrafi roz##### jakiś czołg"to chyba jakiś maus albo e-100 będzie dobry :) A jak masz zapędy do kampienia w krzakach, i rozp niszczeniu wszystkiego co pojawi się w twoim celowniku to faktycznie TD, ale jeżeli zaczynasz dopiero grę, ciężkie czołgi są chyba lepsze na start :)

Opublikowano

ciekawe, od kiedy kw-1s losuje do 9 tierów ;) poza tym taki wolny, dobrze opancerzony z dużąilościąhp i mocnym dzialkiem, to chyba tylko e100 się nadaje;] maus wolny duzo hp + pancerz, ale jego dzialko nie powala...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...