Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms vs Battlefield Play4free

Greedo

Combat Arms vs Battlefield Play4free  

51 użytkowników zagłosowało

1. 1. Combat Arms vs Battlefield Play4free

• Combat Arms
      21
    • Battlefield Play4free
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.Ktora gra twoim zdaniem jest lepsza?

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

CA.
Mniejsze P2W

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Po ch robić taki temat obydwie gry godne uwagi alebfp4f lepsze bo są pojazdy lotnictwo i inne

Opublikowano

Zależy bo Combat Arms ma już swoje lata i dalej utrzymuje się na rynku bo kupujesz za 120 zł jedną broń na zawsze to za tyle będziesz mieć wszystkie bronie w battlefieldzie p4f. W Combat Arms jest więcej map i trybów gry,przedmiotów,graczy. Ale za to w p4f mamy samoloty,czołgi no kto co woli mój głos padł na p4f.

Opublikowano

CA 3 lata miłej gry bez hacków,a potem się zaczęło więc zrezygnowałem ;(

BF większość broni kupujesz za real kasę,a w CA co rok czy tam ile dają event kilka dni na PERNAMENT bronie np. M4A1,AK47 itd.

Jeżeli nie obchodzi cie hacker 4/10 map to CA teraz to nie wiem jak się zmieniło,lecz gra jest godna uwagi :D

logo1.png
Opublikowano

Dla tego zamiast grać BF P4F, zdecydowałem się zakupić jedną z tych części i normalnie grać multi ;) Trochę kosztuje ale zdecyydowanie to jest 2 razy lepsza inwestycja niż grać w CA czy BF P4F ;)

Co do CA...jedyne minusy to - kaso-żerność Nexona, no i..Hackerzy :D Tam ich jest od groma, reszta ujdzie.

Opublikowano

Dobry żart, dobry żart.

@TOP

BF.

W CA:

- Masa hakerów

- Od zajebania NX Kidów, którzy latają z ok. 30% speeda i brońmi OP(CQB)

Umiesz grać to każdego pokonasz z broni za GP to twoje OP CQB

Hackerów nie ma już tylu co kiedyś, bo teraz cheaty undetected są może z jakieś 2-3 dni.

Zdecydowanie CA

Opublikowano

Niby w BF pojazdy ale są znaczne lagi. A w CA tone hakerów którzy biegają po niebie i zabijają nożem ze 100 metrów. Dlatego kupić dobry net i grać w BF.

Opublikowano

gram w bf więc napisze co o nim myślę

nie trzeba kupować broni, możesz latać z darmowym plecodrapem a i tak wszystkich z mapki ubijać. a bronie i tak masz z pazura - takiej jakby loterii. dodatkowo fajne aimboty więc na 1 lvlu można walić ludzi z 13 lvlem

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

BFP4F lepszy

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Dobry żart, dobry żart.

@TOP

BF.

W CA:

- Masa hakerów

- Od zajebania NX Kidów, którzy latają z ok. 30% speeda i brońmi OP(CQB)

1. haxy to moze masz w BF
  2. to ze sobie nie radzisz z nx kidami ktorzy graja na delcie z CQB to tylko i wyłącznie twój problem.

muzycznapomaranczvandet.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...