Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Barcelona vs Real Madryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolę ogladać "krystyne" niż lamusów z ekstraklasy co od 16 lat nie grali w LM xD

Znalazł się znawca... Co roku grają ale ok niech ci będzie polskie drużyny to chujstwo a szczęsny fabiański lewandowski Smolarek Wasilewski Mariusz Lewandowki Kapsa Stachowiak Krychowiak Brożek Mierzejewski Glik Rybus

Skąd się wzieli ? z dupy ?

Ty jesteś jakiś popierdolony? czy udajesz takiego przez internet?Masz numer to dzwoń pojebie

Mam 14 lat tak jak ty chodź na Solo ? Masz szczęście że ojciec nie odpiera ale za to sms mu wyślę

Opublikowano

Królewscy ;]

@Down

Jak nie jest za Barcą albo Realem to niech się nie wypowiada..

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Według mnie bezsensowny temat... nie każdy jest za Realem albo za Barcą. Jedni wolą Legie, drudzy Chelsea, a trzeci co innego -.-

Ja osobiscie jestem za Realem B)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Kolejna wojna typu "Kawa czy Herbata"...

Oba zespoły grają świetnie i są w top 5 jeśli chodzi o światowy football. Nie sympatyzuję z nimi zbytnio, ale w GdE zawsze jestem za Realem. Mam sentyment do Beckhama, Figo i Zidane'a, więc tak już zostało :P.

Opublikowano

Kolejna wojna typu "Kawa czy Herbata"...

Oba zespoły grają świetnie i są w top 5 jeśli chodzi o światowy football. Nie sympatyzuję z nimi zbytnio, ale w GdE zawsze jestem za Realem. Mam sentyment do Beckhama, Figo i Zidane'a, więc tak już zostało :P.

Ja podobnie, jednak ze zmianą - kibicuje Realowi.

Szkoda, że te czasy z Beckhamem (PSG obecnie), Figo i Zidanem mineły.. albo te wolne Carlosa.

Znalazł się znawca... Co roku grają ale ok niech ci będzie polskie drużyny to chujstwo a szczęsny fabiański lewandowski Smolarek Wasilewski Mariusz Lewandowki Kapsa Stachowiak Krychowiak Brożek Mierzejewski Glik Rybus

Skąd się wzieli ? z dupy ?

Mam 14 lat tak jak ty chodź na Solo ? Masz szczęście że ojciec nie odpiera ale za to sms mu wyślę

Fabiański - nic nie prezentuje rezerwa.

Lewandowski - nawet nieźle gra w Borussi, chociaż piach z reprezentacją.

Smolarek - kiedyś był mistrzem, teraz ....

Wasilewski - wrócił do gry, kończy kariere

Reszty nie chce mi się komentować, nie grają na jako takim poziomie.

Dodałeś dodatkowo video z meczu Barca vs Wisła, gdzie w pierwszym meczu Barca u siebie wygrała 4:0.

Bywalec
Opublikowano

BaRca!

Szczere wiem, że zaraz bd spam - ale ja do CR7 nic nie mam, pomimo, że szczerze kibicuje barcelonie. Szał na borussię skonczy sie jak lewy pojdzie do bayernu, juventusu. Osobiście zainteresowałem się klubami typu arsenal, borussia, city itp. I z nich postanowiłem eybrać sobie faworyta bo nie mam zamiaru brać udziału w pseudo klotniach barca vs real. Pis zia.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Ja jestem osobiście fanem ManU od 2k4. Jeżeli chodzi o te wojny tak jak zav napisał "kawa czy herbata" i jak przychodzi gran derbi to jestem za realem moge nawet podać powody:

1. Wielu graczy ManU grało w realu tu:Beckham, Van Nisterlooy, Heinze, Ronaldo

2. Nie lubie, jak się obraża ten piękny sport jakim jest piłka nożna, aktorstwem gdy sie poczuje tylko rywala na plecach od razu wyjebaniem sie na ziemie tu:Busquets, Pedro, Cuenca (hahahaha).

3. W starciu FCB vs. RM grają dwaj z moich ulubionych piłkarzy tu: Ronaldo i Casillas.

4. RM to były klub naszego bramkarza J.Dudka.

5. Ich trenerem jest Mourinho, jeden z najbardziej charyzmatycznych trenerów na świecie.

I na prawde śmieszą mnie te wojny FCB vs. RM w internecie gdzie gimbaza ciśnie się jaki to Messi nie jest zajebisty a Ronaldo szybki, i który z nich jest the best.

btw.

Nie ma Iniesty = Nie ma Messiego = Nie ma Barcelony

Gra FCB opiera się na dwójce najlepszych pomocników na świecie bez dwóch zdań - Xavim i Iniescie. Nie ma ich = nie ma Messiego który sam meczu nie wygrywa. Udowodnili to w meczu z Milanem gdzie pomoc Barcy nie istniała.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

tylko Real, jeszcze za czasów, jak były tam największe legendy piłki nożnej ;>

124124214_nwxnqwq.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...