Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PORADNIKI MPC FORUM

Kronogs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;]

Mam parę pytań / propozycji do wszystkich.

Przeglądałem parę " Ala poradników na MPC " ludzie wypisują same głupoty przykład :

http://www.mpcforum.pl/topic/850844-tutkhazix-wedug-mnie/#entry6272809

Same głupoty .

Moja propozycja jest taka żeby wyznaczyć Kogoś kto zna się na Championach żeby pisał poradniki co będą miały jakiś sens.

Poradniki typu " KHA ZIX WEDŁUG MNIE " totalne 0 , złe masterki , zły build , złe maxowanie skilli ( Maxowanie Skoku zamiast Harrasu zawsze spoko . )

Co 2 poradnik na MPC to same brednie .

Napiszcie co o tym sądzicie ;]

BTW : Z tych poradników możesz wynieść same bzdury ale nic się z nich nie nauczysz.

Kiedyś brałem przykład ( Czytałem poradniki z mpc ) i grałem na tych " TROLL BUILDACH " lecz po nauczeniu się grać stwierdzam że poradniki na tym FORUM TO JEDNO WIELKIE GÓWN******** !

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Poradniki sa dla początkujących. Ci co graja dłużej sami dobierają przedmioty.

Tak szczególnie jeżeli w poradnikach są itemki których nie ma już w grze..(usunięte)

Kiedyś próbowałem przemówić do MPC w ten sposób (pradawne dzieje) ale otrzymałem informacje że (tu cytat pewnego wtedy jeszcze kidmoda) "Poradnik tworzysz dla siebie" co jest konkretną bzdurą i nadal jak widzimy pojawiają się takie właśnie beznadziejne poradniki.

Sam nie zdołałem , może razem damy rade.

Opublikowano

@UP

To że grają jako POCZĄTKUJĄCY , zaczynający grze to nie znaczy że muszą zostać wprowadzeni w błąd i nie grać tak jak im się nie należy .

Opublikowano

Teoretycznie kazdy ma prawo miec swoj build dlatego poradnik moze pisac kazdy, problemem jest to ze 90% autorow poradnikow to poczatkujacy/slabi gracze, nikt nie bedzie robil selekcji (byloby to glupie bo kto by decydowal i wedlug jakich kryteriow) dlatego sytuacja wyglada jak wyglada.

Swoja droga dlatego mam taka sygne od dluzszego czasu.

Opublikowano

po 1 powinno iść to do sugesti

po 2 poradniki na MPC a piszesz o dziale lola

po 3 głupi pomysł i tak 99% osób wie, że zamiast na jakieś zjebane poradniki na mpc powinni patrzeć na solomida

po 4 nawet jeśli nikt się nie będzie stosował

po 5 czemu ktoś ma tracić czas i tworzyć poradniki dla ludzi którzy tego nie uszanują?

<>

Opublikowano

po 3 głupi pomysł i tak 99% osób wie, że zamiast na jakieś zjebane poradniki na mpc powinni patrzeć na solomida

po 5 czemu ktoś ma tracić czas i tworzyć poradniki dla ludzi którzy tego nie uszanują?

po 1 poradniki dotyczą tego działu więc po co spam w sugestiach?

po 2 /\

po 3 w takim razie po co w tym dziale dział "Poradniki"?

po 4 od czego jest np. nadzór DOŚWIADCZONYCH ludzi wyznaczonych do tej robótki?

po 5 to jest opinia ludzi-wstawiasz coś do neta to jesteś raczej gotowy na przyjęcie krytyki.

kbaithx.

Opublikowano

czy tylko ja nie korzystam z poradników? każdy gra jak chce. a jak się zagraj jeden mecz to się w nastepnym wie, czego brakowało i co trzeba zbudować zamiast czegoś innego.

Nikt nie mowi ze uzywa poradnikow, autorowi chodzi o to ze poradniki maja sluzyc poczatkuajcym graczom a zazwyczaj sa tam brednie.

Opublikowano

Niby masz troche racji . Ale z drugiej strony , ludzie graja na tych swoich buildach i daja rade . I chca sie poprostu podzielic . Ja np mam tez swoje "dziwne buildy" a nie jedna pente na nich zrobilem .

mpcforum4everblue.jpg
Opublikowano

Jeśli ktoś początkujący czyta sobie poradniki to powinien najpierw przejrzeć komentarze.

Przeważnie jeśli coś jest złe to ludzie to wytykają.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Nikt nie mowi ze uzywa poradnikow, autorowi chodzi o to ze poradniki maja sluzyc poczatkuajcym graczom a zazwyczaj sa tam brednie.

Są jeszcze ludzie, którzy robią właśnie takie chujowe poradniki tylko po to żeby zdjąć %.

Robi taki poradnik w 10 minut i zadowolony :P

Sam mam co prawda jeden troll poradnik, ale wszyscy wiedzą, że jest to dla beki, nikt się nie czepia, ja sam nie mam zamiaru korzystać z niego do zdjęcia %, są inne sposoby.

Tak jak mówie, najgorsi są ci, którzy robią poradnik w 10 minut, nie ma żadnego info i co najgorsze wprowadza typowego przeglądającego (nowego, który na serio korzysta z poradników) w błąd !

Troll poradnik jak troll - widać kiedy jest dla beki i nie należy go brać na serio, ale jak widzę poradnik od typa, który robi to wszystko na poważnie, pisze jakieś głupoty nowy gracz to bierze na serio i tylko na tym traci to mnie chuj bierze

Opublikowano

po 1 poradniki dotyczą tego działu więc po co spam w sugestiach?

po 2 /\

po 3 w takim razie po co w tym dziale dział "Poradniki"?

po 4 od czego jest np. nadzór DOŚWIADCZONYCH ludzi wyznaczonych do tej robótki?

po 5 to jest opinia ludzi-wstawiasz coś do neta to jesteś raczej gotowy na przyjęcie krytyki.

kbaithx.

facepalm

jestem na 100%, że znalazło by się 120 ludzi (zaokrąglając), którzy by nadzorowali poradnik o swojej ulubionej postaci, sczególnie jak poradników do 1 postaci byłoby 5 -,- i każdy inny potem się kłócić tylko.

Nie mówiłem tu o krytyce tylko o zwyczajnym olaniu tego.

<>

Opublikowano

jestem na 100%, że znalazło by się 120 ludzi (zaokrąglając), którzy by nadzorowali poradnik o swojej ulubionej postaci, sczególnie jak poradników do 1 postaci byłoby 5 -,- i każdy inny potem się kłócić tylko.

co

Opublikowano

"wyznaczyć Kogoś kto zna się na Championach"

Tutaj nie ma takich. Jak są to pewnie nie chcieli by nic pisać. Co to poradników, to buildy i masterki nigdy z nikogo nie zrobią pro gracza. Myśle że nawet początkujący gracze, bez zaglądania na strony z buildami mogą sami się nauczyć grać. Innymi słowy, tutejsze tutoriale są niepotrzebne.

Opublikowano

A kto wam kaze budowac sie wedlug tych w 95% smieciowych poradnikow na mpc?

Nauczcie sie skladac sami postacie bo kazda gra jest inna i wymaga innych itemow, ew. wzorujcie sie na buildach z solomid.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

Kolega ma racje, poziom poradników jest żenujący, żałosny, słaby oraz śmieszny.

Nie wiem czy mam sie smiać czy płakać

You MAD?

Opublikowano

Jesteś taki ciemny czy tylko udajesz , skoro pisze w dziale lola to piszę O PORADNIKACH dotyczących LEAGUE OF LEGENDS.

Opublikowano

Jesteś taki ciemny czy tylko udajesz , skoro pisze w dziale lola to piszę O PORADNIKACH dotyczących LEAGUE OF LEGENDS.

"poradniki mpc forum"

czyli idziemy do metina i robimy selekcję poradników bo ktoś ma własne zdanie ;f i koniec.

poza tym ten tutorial zwyczajnie report przez to że jest chujowy z powodu dat build.

<>

Opublikowano

Tak to już jest: jest to FORUM, a więc miejsce gdzie każdy może się wypowiedzieć (napisać itp.), dlatego każdy może zrobić sobie poradnik

np. na Śniegmerdingera, lub Nocturna pod Infinity i 5 Phantomów (mam heala za 2,5k K***O (do przeczytania na moim profilu xD)). Ktoś zagra sobie 3 gry na botach, wymłóci i myśli, że wie już wszystko na temat postaci. Nikt oczywiście nie każe podążać za tymi poradnikami i może założyć temat z zapytaniem o konkretny build - wtedy ktoś mu odpowie i (miejmy nadzieję) da odpowiedni build.

wikmk9.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...